פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים קצת לא קשור למחשבים אבל בכל זאתיש לי שקע טלפון ישראלי עם 6 חיבורים ממוספרים (2 שורות של 3 חיבורים)מהקיר יוצא לי כבל עם 4 גידים - כחול ולבן וכתום ולבןאיך אני אמור לחבר את זה? איזה גיד לאיזה חיבור
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים יש לך שני קווים? או קו אחד? בכל מקרה, שחיברתי את השקע טלפון שלי בשביל קו חיברתי את לשני האמצעים בשקע. אגב הכוונה לשקע בזק רגיל נכון?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר שקע אחד קו אחדזה לא בדיוק שקע בזק מקורי (כזה שכתוב עליו בזק) אלה שקע שלי (עם חיבור ישראלי)מה אני עושה עם 2 הגידים האחרים?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים לקו טלפון אחד דרושים שני גידים. אלו לא חייבים להיות הכחול והלבן, אם אתה יכול בדוק בקופסא של בזק אילו חוטים הולכים לאיזה קו.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר אוקיי בדקתי את הכתום + לבן וזה עובדונגיד ובעתיד יחובר קו שנייש כאלה מפצלים שמרכיבים על השקע ויש להם 2 יציאות, אחד לקו אחד והשני לקו השניאיזה גידים אני צריך לחבר בשביל שמפצל כזה יתפקד?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים לקו אחד אתה צריך לשים כחול+לבן ולקו השני כתום+לבן...וזה מוזר שאצלך משתמשים בכתום+לבן... בכמעט כל המקרים בזק משתמשת בכחול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.