עבור לתוכן

מישהו מכיר חנות נעליים בארץ על רמה שמחזיקה ת NIKE SHOX BOMBER פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

כן אני רציני אח שלי!

והחנויות שרשמת הן בכלל לא קשורות

WOODYS?!? מה קשור בכלל ?!?!

וגם LIGHTWAVE חחח הצחקת אותי

INTERSURF

מה הקשר?!! כאילו כול החנויות הן חנויות גלישה בעיקרון ובסטייל הזה

מה קשור לנעליים שאני רוצה לקנות1?!?!?

:nixweiss:

• תגובות 33
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נראות כמו נעלים מהשוק ... :-\

אני רוצה להבין משהו...

מישהו ביקש דעה על איך הנעליים ניראות?!?! כאילו מה אולי אני דיסלקט ואני לא מסביר את עצמי כמו שצריך...

אני אלף נון יוד... אני מחפש תנעליים האלו בנרות!!!!!! אני לא מחפש דעה של מישהו איך הם ניראות

אני רוצה לקנות תנעליים האלו כמו שיש פה אנשים פריקים של OC וכאלה שמגיעים לי ל 10000000000000 MHZ ו ל BUS של 123486465\

אז אני פריק של נעליים אוקיי...

עם מישהו יכול לעזור לי למצוא תנעליים בארץ תודה.. עם לא לא צריך הערות ותגובות שלא קשורות לנושא!!!!!

פורסם

שמע, שרואים כאלה נעליים קשה לא להגיב, מה אתה עצבני כ"כ אנשים סה"כ מביעים את דעתם

פורסם

אתה ממש כדורסלן?

אם לא אז זה לא נחוץ ואפילו מיותר לקנות נעליים מבהילות כאלה...

ובכלל תתקשר ותברר

אני לא היתי קונה נעליים כאלה יש יותר טובות מאלה

פורסם

שמע, שרואים כאלה נעליים קשה לא להגיב, מה אתה עצבני כ"כ אנשים סה"כ מביעים את דעתם

הוא צודק... הוא כבר שלוש דפים מנסה להגיד לכם שתפסיקו להגיד לו שהם לא ניראות לכם ושהם מטורפות חלאס מה יש לכם...

תיראה, תרשה לי להזכיר לך שאתה בישראל ושלפה מגיעים דברים אחרי מאתיים שנה אז אם הנעליים האלה יצאו לא מזמן כדאי שתחכה שהם יגיעו לארץ בכלל

פורסם
תברר תמספר של נייקי בארץ תתקשר שיפנו אותך לחנות שיכולה להזמין לך אותם

ותתחדש (מקווה שזה לא יעלה הרבה )

:smile1::screwy: ;D

פורסם

Perfect shoes

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה....

בכול אופן..אין לנייק בישראל תנעליים האלה הם מפגרים בכמה מילניומים פה בארץ...

אני יזמין אותם באינטרנט... וזה לא קשור עם אני כדורסלן או לא

לבנאדם שמשחק איזה 4 פעמים בשבוע כדורסל... הוא צריך נעליים טובות לא ככה?!?

אני מחליף כול כמה חודשים נעליים אין מה לעשות... כשטוחנים על הנעליים כול כך הרבה הם נהרסות מהר..

זה כמו שמחליפים תגלגל באוטו שהוא נשחק אחרי כמה זמן על אותה פואנטה לילדים בני שנתיים עם התגובות שלא במקום... אז אני חוסך לכם תרופה למכה

פורסם

תודה על העזרה....

בכול אופן..אין לנייק בישראל תנעליים האלה הם מפגרים בכמה מילניומים פה בארץ...

אני יזמין אותם באינטרנט... וזה לא קשור עם אני כדורסלן או לא

לבנאדם שמשחק איזה 4 פעמים בשבוע כדורסל... הוא צריך נעליים טובות לא ככה?!?

אני מחליף כול כמה חודשים נעליים אין מה לעשות... כשטוחנים על הנעליים כול כך הרבה הם נהרסות מהר..

זה כמו שמחליפים תגלגל באוטו שהוא נשחק אחרי כמה זמן על אותה פואנטה לילדים בני שנתיים עם התגובות שלא במקום... אז אני חוסך לכם תרופה למכה

איפה אתה משחק?על אבנים?!כי לי יש אימון כל יום ואני מחליף כל חצי שנה \שנה...

בכל מראה לשאלה....אליטאל

פורסם

איכס... אליטאל מביאים נעליים מגעילים... לי אישית נורא קשה למצוא שם נעל שתיראה לי נורמלית... אני לא מאמין שהוא ימצא שם את הנעל הזאת

הם עושים כ ז ה פירסום של שת'ה עמודים בעיתון והנעליים בעיתון נראות כל כך יפות אבל מה כשאתה מגיע לשם ואתה רואה איך הנעליים נראות במציאות בא לך פשוט לעזוב... למרות שהחנות ענקית וכל זה אין שם דבר נורמלי לדעתי, סתם חנות ענקית בלי כלום

פורסם

איכס... אליטאל מביאים נעליים מגעילים... לי אישית נורא קשה למצוא שם נעל שתיראה לי נורמלית... אני לא מאמין שהוא ימצא שם את הנעל הזאת

הם עושים כ ז ה פירסום של שת'ה עמודים בעיתון והנעליים בעיתון נראות כל כך יפות אבל מה כשאתה מגיע לשם ואתה רואה איך הנעליים נראות במציאות בא לך פשוט לעזוב... למרות שהחנות ענקית וכל זה אין שם דבר נורמלי לדעתי, סתם חנות ענקית בלי כלום

להגיד לך את האמת אני לא יכול לשפוט כי לא הייתי שמה אף פעם...אבל כל החברים שלי מהקבוצה קונים שמה...אני אישית קונה נעליים איפה שאני גר...(חדרה :-\)

רק את הזוג האחרון קניתי בניו יורק....בחנות של האן בי איי....אחלה קנות!

פורסם
  • מחבר

יופי שיש לך אימון כול יום

אבל לך יש אימון כול יום באולם אלא עם כן אני טועה

ואני משחק חצי מהזמן על אספלט וחצי באולם... אז ככה שהנעליים שלי נהרסות בהרבה יותר מהר משלך בוא נתחיל מזה....

פורסם

בפרקט הנעליים באמת לא נהרסות מהר כמו על אספלט ( מנסיון).

אני גם משחק כדורסל 3 פעמים בשבוע אז מה, תעשה לעצמך טובה ולך תקנה נעלי כדורסל של AND1 או נייק או מה שתרצה,

משהו טוב שיחזיק, בלי קשר  תקנה נעל ספורט ליום יום להליכה.

מה שאתה אומר דבילי, אתה קונה נעל גבוה לכדורסל ומתכוון ללכת איתה ברחוב  שזה ממש לא נוח, בגלל שכשאתה משחק היא נהרסת.

תעשה מה שאמרתי למעלה וזהו, ובאליטל יש מבחר של נעלי כדורסל באמת ...ותעשה פוזות יהיה לך הנחה לי היה של 30 אחוז.

* לי יש תנייק שוקס טורבו אוז ואני ממש מרוצה.

* JUNGLE בלנדסטון לא קשור לפה בכלל, זה שזה המגף הכי נוח וטוב לעבודה זה לא קשור לכדורסל או הליכה בשיט ( כן יש לי גם אותו בבית)

פורסם

המלמה שלי...קנה אנד 1...הכי טוב!

פורסם

בפרקט הנעליים באמת לא נהרסות מהר כמו על אספלט ( מנסיון).

אני גם משחק כדורסל 3 פעמים בשבוע אז מה, תעשה לעצמך טובה ולך תקנה נעלי כדורסל של AND1 או נייק או מה שתרצה,

משהו טוב שיחזיק, בלי קשר תקנה נעל ספורט ליום יום להליכה.

מה שאתה אומר דבילי, אתה קונה נעל גבוה לכדורסל ומתכוון ללכת איתה ברחוב שזה ממש לא נוח, בגלל שכשאתה משחק היא נהרסת.

תעשה מה שאמרתי למעלה וזהו, ובאליטל יש מבחר של נעלי כדורסל באמת ...ותעשה פוזות יהיה לך הנחה לי היה של 30 אחוז.

* לי יש תנייק שוקס טורבו אוז ואני ממש מרוצה.

* JUNGLE בלנדסטון לא קשור לפה בכלל, זה שזה המגף הכי נוח וטוב לעבודה זה לא קשור לכדורסל או הליכה בשיט ( כן יש לי גם אותו בבית)

BLUNDSTONEEE

כזה חתיך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים