פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים היי מה המצב ??? אתמול קניתי את המשחק Battlefield2 ...עכשיו יש לי כמה שאלות שאני לא ממש מבין.....1. איך אני פותח נשקים?2. איך הולך הניקוד?3. שיחקתי כמה זמן במולטיפלייר אבל כשאני מסתכל על הפרטים שלי אז מופיע שם כאילו עדיין לא שיחקתי בכלל במשחק.4. על איזה גירסא הכי כדאי לעבוד?5.כשאני לוחץ על שרת כלשהו ב GameSpy... הוא לא נכנס לשרת עצמו אלא רק למשחק .. אז מה הקטע?מקווה שתענו.. תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים הדיון הרישמי מת מזמן, אפשר לענות לו פה1. הנשקים באים עם הדרגות, הראשון ב1000 השני ב10000 וכן הלאה2. 2 נקודות על הריגה, נקודה על עבודת צוות (לרפא מישהו לתקן, לחמש) נקודה על הגנה על הדגל, שתי נקודות על תפיסת דגל לבד, נקודה אחת על תפיסת דגל עם מישהו3. אתה צריך לשחק בשרתים מיוחדים כדי לצבור ניקוד- בתוך הבראוזר של המשחק סמן בפילטרים רענקד אונלי4. 1.025. תשתמש בבראוזר של המשחק- לא בגיים ספיי
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אחי יש דיון רישמי של המשחק כנס לשם ויענו לך1. מאיפה החתימה?2. אך אני רואה מה הסטטוס שלי בלי להכנס למשחק?3. אחרי 10000 מתי עולים עוד דרגה?4. כל דרגה זה נשק?תןדה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.