עבור לתוכן

בנצ'מארקס נחמדים ל17 כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

X-BIT LABS עשו כתבה שבה עשו בנצ'מארקס ל17 כרטיסי המסך המובילים של קיץ 2005 ביותר מ30 משחקים ,שימושי ביותר לדעתי :yelclap: :yelclap:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/2005-17gpu.html

פורסם

בקיצור לפי מה שרואים בסקירות אין על ATI וה 7800 לא שווה כלום תמיד לATI היה איכות יותר טובה כמה שלNVIDIA יש 24 צ"ע הדור של ATI הקודםX850 כמעט מישתווה אליו אם כי ה 7800 לא לוקח בהרבה אפילו שהוא במערך זוגי SLI הוא נחות ובכרטיס 7800 יחיד יש יותר ביצועים...אני משער ש ATI יקחו גם בסיבוב הזה

אני ניראה לי יעשה שופינג על זוג R520 בחודש הבא אני יביא בנצ'ים מבטיח!!! רק שיצא כבר

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אחי אתה בכלל קראת את הכתבה?

אין שם כמעט מבחנים שבהם כרטיס ATI עבר כרטיס NVIDIA ברמתו

במיוחד בקטגוריית ה ULTRA HIGH END

פורסם

תגיד לי אחי אתה בכלל קראת את הכתבה?

אין שם כמעט מבחן אחד שבו כרטיס ATI עבר כרטיס NVIDIA ברמתו.

במיוחד  בקטגוריית ה ULTRA HIGH END   

צודק לא קראתי סיכום אבל לפי כמו שהיזכרתה עשיתי סיקור משלי באיזה מישחקים אני משחק BF2

HL2 CSS ועוד כמה והביצועים יותר טובים ב ATI שים לב בBF2 שאני כל היום משחק בו ATI לוקח אפילו את ה SLI 7800 GTX

פורסם

חכו ל R520... :xyxthumbs:

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=140298.msg1178730#msg1178730 date=1126309569]

צודק לא קראתי סיכום אבל לפי כמו שהיזכרתה עשיתי סיקור משלי באיזה מישחקים אני משחק BF2

HL2 CSS ועוד כמה והביצועים יותר טובים ב ATI שים לב בBF2 שאני כל היום משחק בו ATI לוקח אפילו את ה SLI 7800 GTX

תסתכל על הרזולוציות הגבוהות והפילטרים (לא הגרף הכחול) ואז תגיד מי לוקח את ה 7800 ב SLI.

פורסם

כתבה נחמדה ביותר...

אי אפשר למצוא משהו יותר מקיף מזה. תענוג.

*מוסרי אתה מתחיל לעלות לי על העצבים, או שאתה מפסיק עם הספאם וההטעיות שלך או שאתה לא פה.

זה שאתה פאן בוי זה יפה ונחמד (?), אבל יש גבול לכל תעלול.

קח את זה כאזהרה ראשונה ואחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים