פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים שלום לכולםלפני עידכון הביוס רציתי לדעת לגבי ה VER. במקרה שלי כאשר בדקתי אצלי יש בלוח (אסוס P5GD ) יש 1006 כאשר אני בוחר חיפוש עידכון אוטומטי לתוך האתר של אסוס הוא מציג אפשרות לגירסה 1011 בלבדאבל אם מחפשים בכל הפשרויות באתר יש כל מיני גירסאות כולל הסוג שלי 1-האם אני יכול לבחור את הסוג באוטומט של 1011 או חייב רק את ה 1006 לעדכן ?2-אם מעדכנים למספר גירסה גבוהה יותר ורוצים להחזיר לישן יותר זה אפשרי?3-המקרה לשאלה זו ,הוחלף לי הלוח עקב קילקול בלוח החדש הרכבתי גם את סוג המעבד שהיה לי 64 BIT אינטל 775 3.00וכנסתי לביוס SETUP ב CPU קופיגורצייה צריך להפתח אפשרות נוספת בשורה תחתונה של EIST , וכאן פתאוםאין אפשרות זו ובלוח הקודם היה וגם בחוברת הלוח זה רשום כך עשיתי עידכון ביוס לגירסה שלי 1006 .אולי צריך לעבור לגירסההגבוהה יותר אני לא מבצע שאולי לא תהיה בעייה אחרת מה הצעתכם לעשות .?
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים 1 אם אתה מדבר על הלוח P5GD1 אז גירסא אחרונה היא 1012 ואתה יכול לעדכן לכל אחד מהגירסאות2 כן אפשרי לחזור לגירסא ישנה3 קודם כל תבדוק בעזרת תוכנת אוורסט או תוכנה דומה את הדגם המדוייק של הביוס אחרי זה תבדוק באתר של ASUS לפי הדגם המדוייקאם תנסה לשים ביוס של דגם לא נכון סביר להניח שהמחשב כלל לא יעבוד, ואז אי אפשר יהיה לחזור לשום גירסא
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר אם כך:באמת ראיתי שיש גם את 1012 אבל בפעולה אוטומטית הוא הציג 1011 ואיך בדיוק אני חוזר לגירסה הקודמת רק לבצע CLEAR CMOS ואז ביוס SETUP או שצריך עוד פעולות? ותודה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.