פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים off-topicמה קרה לכם מהלגו היום???/off-topicלפי דעתי הוא יתחמם, תלוי דרך איזה חלקים אתה בונה אותואם זה עם קוביות של הלגו הישן ישן, אז יתחמם
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים זה נעשה כבר מס' פעמים בעבר..בתקווה שמישהו ימצא את התמונות, לדעתי זה גם פורסם איפשהו בפורומים כאן.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אותי דוקא יותר מדאיגה הבעיה של חוזק החלקים, והחיבור של הרכיבים של המחשב למארז.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים פירסמו את זה פעם שילד וסבא שלו בנו מארז מלגודרך אגב יש לגו עם חורים של 2 מילמטר עליהם איתם אפשר לבנות בקלות
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים יש שמה חלון בצד או שפשוט חור?וחוץ מזה, זה מאוד מאוד שברירי..אתה רק נשען עם הרגל או משהונגיד כמה חלקים מתפרקים, זה מסוכן לשאר החלקיםיכולים ליפול אחד על השני פתאום
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מחבר נו בסדר אתה לא סתם בונה עם הלגו, אתה גם מדביק אותו כדי שלא ישברבין שני חלקים אתה שם שיכבת דבק חזקה ודקה....ואם כבר מי שבנה את המארז הזה מלגו0 למה לבנות מארז בצורה בסיסית (קופסה...)היה יכול לעשות משהו הרבה יותר מעניין.....
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים עם לגו פשוט האפשרויות לא יותר מדי....... מורכבות. שוב, אני מדבר רק על החלקים הפשוטים. ריבוע. מה עוד אתה רוצה? טירה? זה ריבוע, עם קצוות מחודדים בכל מיני מקומות. משאית? זה ריבוע עם גלגלים. כדור? זה ריבוע עגול. ת'אמת מארז כדול יכול להיות פצצה......... לא מסובך, ויפה מאוד. פשוט ויצירתי.
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים יש שמה חלון בצד או שפשוט חור?וחוץ מזה, זה מאוד מאוד שברירי..אתה רק נשען עם הרגל או משהונגיד כמה חלקים מתפרקים, זה מסוכן לשאר החלקיםיכולים ליפול אחד על השני פתאוםמנסיון שלי, אתה תצליח לעמוד על כזה דבר בלי שהוא יתפרק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.