פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים בזמן האחרון שאני פותח קישורים כמו שלאתרים שזה ישר מטעין סרטון בנגן של האתרהדף נתקע לי לא עולהואם אני לוחץ סגור זה רושם לי את ההודעה:שלח דוח שגיאות ההודעה הזאת נו...מה אני עושה למה זה קורהיש לי את חבילת הקודקים החדשה של K-LITEוWMP תודה לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר לדוגמא באתר Funnyאני לוחץ על סרטוןזה אמור להציג את זה באתר עצמו בWINDOWS MEDIA PLAYER אבל הדף נתקעואחרי 15 דקות משתחרר ומוסמן איקס על האיזור שאמור להציג את הסרטון באתרמה הבעיה ?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים למה אתה מספים? חכה שיענו לך, דאבל פוסטינג זה לא הדרך. בשביל זה יש את הכפתור בכל מקרה, תנסה לעדכן את הוואינדוס+הנגן איזה גירסה הנגן שלך? נסה לעדכנו,זה אמור לפתור את הבעיה. ותנסה גם להתקין קודדים,להוריד ולהתקין,אם אין לך.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר כי זה די דחוף וברגע שלא עונים התר'ד עובר לדפים ישנים ולא רואים את זהיש לי גירסא 10חיפשתי עדכונים ואין ליויש לי את החבילת קודקים הכי חדשה של K-LITE
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים למה אתה מספים? חכה שיענו לך, דאבל פוסטינג זה לא הדרך. בשביל זה יש את הכפתור תנסה חבילת מקודדים אחרת
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר אף אחד לא עונה בגלל זה אני רושם 2 הודעות צמודות שזה יחזור להודעות החדשות.....ניסיתי
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר כן...תראההיה לי WMP 9ולא יכולתי לעדכן אותו לא יודע למההוינדוס שלי מקורי לא פרוץ או משהואז הורדתי מהאתר של וינדוס את הWMP 10 ומאז זה ככה נראה לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.