פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים קניתי לוח חדש של asus ויש לי תופעה שראיתי אותה גם בלוחות אחרים אבל אצלי זה עוד יותר מעצבן בכל פעם שאני עושה reboot למחשב המסך נכבה ושוב נדלק אחרי שניה שזה ראיתי גם בלוחות אחרים אבל אצלי גם לפני שהוא נכנס ל xp הוא שוב נכבה לשניה ונדלק מישהו יודע איך אפשר לבטל את זה ?בבקשה עזרה לפני שישרף לי כבר המסך תודה
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים זה נורמלי שזה קורהגם אצלי זה קיים בשני המחשביםוזה קיים בהמון מחשבים אחרים שראיתי
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר השאלה היא אם אי אפשר איך שהוא לבטל את זה בביוס או איזה ג"מפר על הלוח ?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אתם לא שמים לב שלפני ואחרי שזה קורה המסך נראה שונה...זה מפעיל את הדרייבר ואת הכרטיס מסך לשליטה
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים זה כנראה בגלל שילוב של כרטיס המסך עם מסך שממהר לכבות את עצמו ולא בעיה בלוח.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר זה כנראה בגלל שילוב של כרטיס המסך עם מסך שממהר לכבות את עצמו ולא בעיה בלוח.זה בטוח לא זה כי עם הלוח הקודם שלי זה לא היה רק שהחלפתי עכשיו את הלוח (asus a7v880(זה התחיל ככה שזה לא הכרטיב מסך בטוחולאלה שאומרים שזה הדרייבר אז למה זה לא היה עם הלוח הקודם ככה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.