פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVIאני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך.באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי.ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה.אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה.אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים שטויותאם יש לך כרטיס מסך עם יציאת DVI אז יש לך DVI במחשבואל תשלה את עצמך שמוכר באופיס דיפו אמור להבין בכלל משהו
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר בדיוק מה שחשבתי אבל המוכר אמר שיש לו 913B בבית (אופיס דיפו לא מציעים את זה בכלל) והוא יודע שזה רק לטלויזיה ואיזה 20 דקות אני מנסה להתווכח איתו אבל הוא "מבין גדול" בזה.והיה לי מוזר כי אני ביררתי פה על מסכים כדי שתהיה לי תמונה ברורה פחות או יותר לאיזה מסך כדאי לקנות ולא הבנתי איך הוא סותר את מה שאנשים בפורום הזה אמרו.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר אני מניח שכל אחד יכול לעבוד באופיס דיפו בתור "זה שמבין במחשבים ובאלקטרוניקה"
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה.פה הטעות שלך - אתה לא תאמין לאיזה רמת בורות המוכרים יכולים להגיעאדם שמבין טוב במחשבים לא היה עובד באופיס דיפו, כי הם לא מתעסקים עם מחשבים, מוכרים מחשבים מורכבים ואביזרים.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר מה הייתי עושה בלי הפורום הזה שלפחות פה אני יכול לסמוך על אנשים שיגידו לי דברים נכונים ובניגוד לאנשים בורים באופיס דיפו הם מבינים בזהאם לא הפורום הזה סביר להניח שגם את מה שאני יודע על מסכי LCD כמו ms, contras, dvi ועוד ...לא הייתי יודע ואז אולי הייתי מקשיב למוכר הבור וקונה קנייה לא מוצלחת (מלכתחילה לא התכוונתי אפילו לקנות באופיס דיפו כי המחירים שלהם הם הכי גבוהים בשוק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.