עבור לתוכן

באופיס דיפו אמרו לי שאין חיבור DVI במחשב אלא רק אנלוגי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVI

אני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך.

באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי.

ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה.

אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה.

אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?

פורסם

שטויות

אם יש לך כרטיס מסך עם יציאת DVI אז יש לך DVI במחשב

ואל תשלה את עצמך שמוכר באופיס דיפו אמור להבין בכלל משהו

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שחשבתי אבל המוכר אמר שיש לו 913B בבית (אופיס דיפו לא מציעים את זה בכלל) והוא יודע שזה רק לטלויזיה ואיזה 20 דקות אני מנסה להתווכח איתו אבל הוא "מבין גדול" בזה.

והיה לי מוזר כי אני ביררתי פה על מסכים כדי שתהיה לי תמונה ברורה פחות או יותר לאיזה מסך כדאי לקנות ולא הבנתי איך הוא סותר את מה שאנשים בפורום הזה אמרו.

פורסם

מי משתמש ב-913B בתור טלויזיה??? :s07:

פורסם
  • מחבר

אני מניח שכל אחד יכול לעבוד באופיס דיפו בתור "זה שמבין במחשבים ובאלקטרוניקה"

פורסם

אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה.

פה הטעות שלך - אתה לא תאמין לאיזה רמת בורות המוכרים יכולים להגיע

אדם שמבין טוב במחשבים לא היה עובד באופיס דיפו, כי הם לא מתעסקים עם מחשבים, מוכרים מחשבים מורכבים ואביזרים.

פורסם
  • מחבר

מה הייתי עושה בלי הפורום הזה שלפחות פה אני יכול לסמוך על אנשים שיגידו לי דברים נכונים ובניגוד לאנשים בורים באופיס דיפו הם מבינים בזה

אם לא הפורום הזה סביר להניח שגם את מה שאני יודע על מסכי LCD כמו ms, contras, dvi ועוד ...לא הייתי יודע ואז אולי הייתי מקשיב למוכר הבור וקונה קנייה לא מוצלחת (מלכתחילה לא התכוונתי אפילו לקנות באופיס דיפו כי המחירים שלהם הם הכי גבוהים בשוק)

פורסם

התצוגה של המסכים באופיס דיפו היא ממש בושה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים