פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר הוא עלה לי 350 יש מצב שהוא לוקח לי זיכרון מהמחשב ??? (יש לי 512 DDR400 ) או שיש לו זיכרון משלו ???? ד'א קניתי אותו סתם למחשב של אחותי... אני קונה עוד 3 שבועות 7800GT שהוא "קצת" יותר טוב
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים זה לא TC למה שהוא יקח לך זכרון מהמחשב? ואם זה למחשב של אחותך אז זה שטויות...לא שהם משחקים במחשב ממש או משהו לא? אה ואני רואה שיפור קטנטן אתה הולך לעשות תתחדש
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים ברוך הבא לפורום תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה (תוריד את ה"צריך עזרה"). על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר תכלס סתם קניתי את הכרטיס הזה .. לא היה לי כח להזמין ..... נכנסתי לחנות ולקחתי מה שהיה לו במלאי במחיר של 350 האמת שאפילו לא ביררתי ... כי לא אכפת לי מהמחשב הזה אני קונה חדש עוד 3 שבועות בערך (כפול ליבה + 7800GT ) סתם התחשק לי לשחק קצת עד שהחדש יגיע ........ שבת שלום לכולם
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים ברוך הבא לפורום תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה (תוריד את ה"צריך עזרה"). על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך. אתה אולי חדש, אבל זה לא נותן לך פריבילגיה לא להתייחס למה שאני אומר. אתה באזהרה, והדיון ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.