פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסטזה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר.הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GTלAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר יכול להיות?במנוחה זה 46-47,מעניין כמה הוא עולה במאמץ הבעיה שאני לא יכול לבדוק בזמן הבדיקה ב3DMARK אחרי שעשיתי את הבדיקה וזה נתקע וזהנכנסתי לווינדוס בדקתי טמפ' היה 54 ואז אחרי כמה דקות חזר לטמפ' הרגיל,יש לך הצעה איך לבדוק אם הכרטיס באמת מתחמם?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים פתח את המחשב, וכשהוא נתקע, שים את האצבע על הכרטיס מסך.אם אתה מרגיש שהכרטיס לוהט - זו סיבה לדאגה.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים גם לי נראה התחממות יתר תשחק באיזה משחק ותשאיר את צג הטמפרטורה פתוח ברקע תמזער את המשחק ואז תראה את הטמפרטורה בהצלחה אחי :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר פתח את המחשב, וכשהוא נתקע, שים את האצבע על הכרטיס מסך. אם אתה מרגיש שהכרטיס לוהט - זו סיבה לדאגה. תגיד אם המאורר שלו התקלקל מה אני עושה? אני יבדוק את זה עוד מעט.... מקסימום אני מתקשר אליהם שיחליפו לי הבעיה שהשתמשתי כבר באחריות נראה מה נעשה..
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים במידה ולא עשית עליו |OC אולי יש לך בעיית התחחמות כללית במחשב ואין איוורור מספק. מה שגורם להתחממות כל פנים המארז.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר במידה ולא עשית עליו |OC אולי יש לך בעיית התחחמות כללית במחשב ואין איוורור מספק. מה שגורם להתחממות כל פנים המארז.אממ במאמץ המעבד שלי על 49 וזה בכלל לא כזה נורא,ההארד דיסק והלוח אם בסדר 38-40 זה במנוחה כאילו...אני חושב שהמאורר של הכ"מ התקלקל יעני בא מההתחלה מקולקל או משהו אני עוד מעט יפתח את המארז ויבדוק..ושאני משחק משחקים אין לי שום קירטועים וכל הדברים האלה אני שיחקתי עכשיו איזה חצי שעה - שעה CZ סתם לבדוק ולא קרה כלום,אולי ב3DMARK הוא מאמץ את הכרטיס מסך יותר מדי מה שגורם להתחממות יתר של הכ"מ אם המאורר מקולקלאתה יודע מה אני צריך לעשות?אם לא אז לקנות לו קירור או משהו ?עוד מעט אני יבדוק עוד פעם ב3DMARK שהמארז פתוח ואזנראה מה קורה שם.נ.ב הוא בלי OC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.