פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים ככה לא מפרקים פצצהhttp://www.videotiger.com/disarmbombvideo.shtml*לא לבעלי קיבה חלשה\ילדים קטנים
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים כן, כמו אחד מהקצינים בגדוד שלי בסדיר...שאלה: מה בשום אופן לא עושים כשאתה בשדה מוקשים?תשובה: רצים....הוא רץ...בשדה...תוך שנייה הרגל שלו התעופפה ב-500 קמ"ש פגעה בקסדה של אחד החיילים וגרמה לו זעזוע מוח.הוא נשאר בחיים אבל לרוץ הוא כבר לא יכול...
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים איכס איכס איכס!!!!!!גאד דאמט, זה יותר גרוע מהתעללות בבעלי חיים. תעיף את זה מפה ותן את זה לפרטי למי שמבקש.זה ממש נוראי! :'(
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר איכס איכס איכס!!!!!! גאד דאמט, זה יותר גרוע מהתעללות בבעלי חיים. תעיף את זה מפה ותן את זה לפרטי למי שמבקש. זה ממש נוראי! :'( לא צריך להגזים, האיכות גם ככה גרועה שבקושי רואים משהו HAHAHHA LOL גדול ענק,שמתם לב איך הם מפנים את האנשים אחרי שהפצצה מתפוצצת הקטע הכי מצחיק זה שאתה יודע מה הולך להיות ואתה מסתכל עליהם ובמקום שהם יפנו שטח סטרילי לפחות אז הם מתקבצים עוד ועוד כמו שכונה...ואתה יודע שעוד שנייה הולך להיות פיצוץ ;D
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים הקטע הנוראי ביותר זה אחרי הפיצוץ המצמרר והמחריד ששומעים ברקע קול של מישהושחטף הלם קרב, או נפצע ממש קשה צורח בצורה כל כך מחרידה ומצמררת ולקלוטגופה של בן אדם חצויה ל2 חלקים או לא יודע מה הולך שם, ליד הריצפה איפה שהייתה הפצצה.רק שאני אבין את הטימטום של התורכים האלה לעמוד 20 איש מקובצים סביב פצצה.צריך להיות חבלן מסויים אחד עם ציוד מגן (למרות שגם זה לא עוזר במקרה כזה), או רובוט אם יש להם אולי.פשוט לא מתעסקים עם כזה דבר, לא על בן אדם חי ובטח ובטח שלא על קבוצה של 20 איש (לחכמולוגים, אל תגידו"לא היה שם 20 איש" אני יודע, זאת רק המחשה).
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים הקטע הנוראי ביותר זה אחרי הפיצוץ המצמרר והמחריד ששומעים ברקע קול של מישהושחטף הלם קרב, או נפצע ממש קשה צורח בצורה כל כך מחרידה ומצמררתבוא לא נגזים,כולה הצלם חטף שוק ואפשר להבין אותו,אבל הלם קרב? זה משהו אחר לגמרי.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים טוב אפשר להבין למה זה קרה כי זה תורכים חחחסתם לא מצחיק ממש טמבלים איך הם לא עשו שם שטח סטרילי אצלנו משקית נילון יש חבלן והמשטרה מרחיקה את כולם איזה 200 או 300 מטר משם אני מקוהה שהם למדו לקח!!
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים דבר אחד אני לא מבין - 20 איש עמדו מסביב לפצצה ורק אחד נפגע? פצצה קטנה, וגם הוא היחידי שרכן עם הפנים אל הפצצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.