עבור לתוכן

מה הגובה שלכם?

מה הגובה שלכם? 926 הצבעות

1. 1. מה הגובה שלכם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

183

בן 16 :xyxthumbs:

• תגובות 104
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בן 15 וחצי

1.73

פורסם

בעקרון לכל אחד יש גבול פיזיולוגי שיותר מעליו הוא לא יכול לצמוח עוד. בעוד שאין גורמים שיכולים להגדיל אותו, יש גורמים שיכולים להקטין אותו, כגון תזונה לא בריאה.

תוכל לפרט יותר בקשר לתזונה לא בריאה ::) ?

פורסם

תוכל לפרט יותר בקשר לתזונה לא בריאה ::) ?

אכילת FAST FOOD, משקאות מוגזים כגון קולה, הרבה ממתקים וצריכת מעט ירקות ופירות, גבינה לבנה

פורסם

אכילת FAST FOOD, משקאות מוגזים כגון קולה, הרבה ממתקים וצריכת מעט ירקות ופירות,  גבינה לבנה

לא רק, יש רכיבים מסויימים שאתה צריך לתת לגוף שלך. חלבונים, שומנים, פחמימות, מינרלים וויטמנים.

אתה צריך לצרוך כל אחד מאלו בכמות מסויימת, אני לא יודע את הכמות, אבל אם תחפש בגוגל אני בטוח שהוא ידע ...

:hi:

אבל כעקרון, תקפיד לאכול ארוחות מסודרות ומאוזנות ולהוריד בזבל כמו מה שנאמר כאן, כל צבעי המאכל למיניהם, אם אתה שותה כבר מיץ, תדאג שהוא יהיה טבעי.

אני למשל הפסקתי לשתות קולה (ואת כל משפחת הקולה כמובן, הייתי ממש מכור לזה... כל יום 3 ליטר, הייתי שותה רק את זה)

ולצרוך את כל הזבל שהפרסומות מציעות וכל הג'אנק, ואני מרגיש פשוט מצויין.

זה פשוט מחולל פלאים ...

פורסם

1.75 , רציתי להיות גבוה יותר :'(

פורסם

1.75 , רציתי להיות גבוה יותר :'(

מה הגיל שלך?

מאיפה אתה בטוח שלא תגבה?

אני מאוד ממליץ לך לשאול את ההורים שלך מה הגובה שלהם היה שהם היו בגילך, זה יכול להוות לך אינדיקציה לאיזה גובה תגיע.

אחרי הכל, אם אמא שלך לא הזדיינה מהצד, כניראה שזה יהווה אינדקציה נכונה. ::)

פורסם

בן 21

1.87

אני די יכול לשלול את כל עניין "אכילת/שתיית זבל" שנאמר כאן... אין ממש קשר.

הדבר היותר עקרוני הוא גיל ההתבגרות ושילוב של פעילות גופנית, נערים הנוטים להתאמן במכון כושר ולהרים משקולות, נוטים גם לדפוק לעצמם ת'גב ואת תהליך הגדילה של הגוף.

פורסם

הגובה תלוי רק בדבר אחד שהוא גנים.. בן אדם גובהה בגי ההתבגרות שלו כאשר הורמון הגדילה מופרש מהמוח כמות ההורמון תלוי בגנים שום קושר גופני\מזון לא תלוי בזה. את אתה לא תוכל מזון בראי (תיהיה רזה) אתה פשוט תגדל ותיהיה כמו מקל בגלל זה אומרים לאכול דברים מזינים.

חדר כושר לא פוגע בגדילה...ארנולד שוורצנגר נמוך? קולמן נמוך? וכל מרי עולם. אתם חושבים שאנשים שמרימים משקולות נמוכים בגלל הרמת המישקולות ובזה הטעות שלכם הם נמוכים עוד בהתחלה בגנים שלהם ובגלל זה בוחרים בהם כמרימי משקולות ומרים משקולות נמוך הרבה יותר קל בספורט הזה מאשר לבן אדם גבוהה ולכן כולם נמוכים.

פורסם

:silly:מסקירה מהירה.

נידמה לי שאני הכי נמוכה פה. :'(

פורסם

טוב זה כי את היחידה כאן שהיא בת ;)

ולבחור שאמר שזה גנים: כנראה שאתה צודק, אמא שלי 170 שזה גבוה מאוד לבנות, אבל שני האחים שלה 175 והסבים שלי ז"ל היו שניהם בערך 175...

סבתא אחת 150 ומשהו ואחת 172 במקור.

הכל יחסית לאותו דור.

אח שלי אמר שאקלים חם תורם לגדילה, אני לא בטוח שזה נכון

פורסם

1.80 רק בן 16

פורסם

21

1.71 :-\

צריך לעשות סקר חדש: מה נתנו לכם לאכול שהייתם ילדים. :nixweiss:

כולם פה הרים ( טוב לא כולם.... הרוב )

פורסם

אם כבר מדברים על תזונה,מישהו יודע מה תורם בגזר לגוף?

אני אוכל משהו כמו 5-6 גזרים כל יום משהו כמו חצי שנה,ואני משלב איתם גם עגבניות וסלטים אבל בעיקר גזר,מישהו יודע אם זה טוב בכלל ,יש סטיגמה כזאת שזה עוזר לראייה,זה נכון? 10X :-*

פורסם

בגזר יש ויטמין A.. מרכיב מרכזי וחיוני לעיניים ולמרכזי הראיה.. אבל הוא לא משפר את הראיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים