פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים יש אפשרות לחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB לצורך העתקת קבצים ממחשב אחד לשני?במידה והדבר אפשרי, אז איך עושים את זה? האם הדבר אינטואיטיבי (המחשב השני מופיע כהתקן USB במחשב שלי), או מצריך שימוש בתוכנה מסויימת?כמו כן, האם המעבר הוא דו-כיווני (כל אחד מהמחשבים מופיע כהתקן USB במחשב השני)?דרב נוסף - האם ניתן לבצע את אותו הדבר באמצעות כבל FireWire?אני יודע שאפשר לעשות את זה ע"י חיבור שני המחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב. אבל, לצורך העניין, המחשב הראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת בודד, וההגדרות שלו לא מאפשרות שיתוף קבצים ברשת (אני לא רוצה לנתק אותו מהאינטרנט ולהתעסק עם ההגדרות שלו).
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים קנה שני כרטיסי רשת וכבל רשת, לא אמור לצאת יותר מ-80 שקל ביחד. קל להגדיר שיתוף, זה לא מקלקל שום דבר. יש מדריך בפורום רשתות.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים הרשת תהיה יותר טובהוגם תוכל להגדיר שיתוף אינטרנט, ויש לך יותר שליטה על המערכתאבל יש את האפשרות לחבר שני מחשבים עם כבל USBשנראה ככה:http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDUSBLINKCABLEבכל מקרה בעלות כזאת אני הייתי עושה רשת (מה שבעצם עשיתי אצלי בבית)
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר אני לא רוצה לקנות כרטיס רשת חדש, מכיוון שלא מדובר במחשב שלי, והכוונה היא לא ליצור חיבור קבוע, אלא משהו זמני לצורך העברת קבצים ממחשב למחשב, ומכאן אי הרצון להתעסק בהגדרות רשת במחשב (לשנות, ולשנות בחזרה). מלבד זאת, יש צורך שלא להתעסק בהגדרות שיתוף קבצים ברשת, במידה ונניח מדובר ברשת שבה אתה לא מעוניין שהמחשבים השונים "ידברו" האחד עם השני, מסיבות שונות. בעיקרון, הצורך נובע מחיבור זמני של מחשב נייד למחשבים שונים ברשתות שונות, לצורך העברת קבצים בעלי נפח גדול ממחשב למחשב. LiorP23, תודה! זה בדיוק מה שחיפשתי. עריכה: אתה יודע איך משתמשים בזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.