פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים משחק חיה לא שיחקתי עדיין אבל לפי האחים שלו אני מתאר לעצמי שזה יהיה יפה, תודה על הלינק המהיר, +-200
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים לפי מה שראיתי , וגם אצל אנשים אחרים זה קרה : לכל מי שיש לו AMD המשחק קורס כל הזמן, למי שיש INTEL עובד חלק לי ולעוד 2 אנשים שאני מכיר שיש להם AMD64 המשחק קורס בסינגל פלייר אבל בסקרימיש עובד טוב..
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים עבד מצוין עם המפרט שלי (וזה AMD), שיחקתי בערך 30 דקות והיה בסדר גמור.בקשר למשחק - לא ממש אהבתי, הוא לא מחדש שום דבר מיוחד, סה"כ אפקטים נחמדים שמפוצצים בניינים.אני מקווה שכשהוא יצא הוא יהיה הרבה יותר טוב.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים בתמונות הוא נראה הרבה יותר טוב מאשר במשחק עצמואבל עדיין התלהבתי מהמשחק לא מהגרפיקהנראה לי אני הולך לחרוש על המלא שהוא ייצא
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים דרישת מערכת די נמוכות... מעבד 1.4GHZ 256MB זכרון כרטיס מסך תומך T&L 64MB וזהו?????
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים דרישת מערכת די נמוכות... מעבד 1.4GHZ 256MB זכרון כרטיס מסך תומך T&L 64MB וזהו????? מה זה
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני משחק בהכל על המקסימום, יופי של גרפיקה.הם יכלו לעבוד קצת על המנוע הגרפי, אבל גם הוא טוב מאוד.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני משחק בהכל על המקסימום, יופי של גרפיקה.הם יכלו לעבוד קצת על המנוע הגרפי, אבל גם הוא טוב מאוד.תגיד הAA פועל אצלך ? אצלי הוא לא עובד אני שם את זה על HIGH ועל OFF וזה אותו דבר
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אוריפ ו-black diablo , שאלה לי אליכם : מתי קניתם את המחשבים?ואיפה הת'רד של המפרט? (שניכם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.