פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים חלק מהחברות חוסמות את האפשרות לצפות בטמפ'. (אני אנחש שיש לך 6600 של GIGABYTE)הנה לינק....http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=2379&hl=temperature+monitoringנ.ב.-חיפוש זריז בפורום של המילים טמפ' ו-6600 והיית מוצא את זה לבד.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר Snufkin אחי לא יודע איך ידעת אבל הוא באמת של GIGABYTEותוכל להסביר לי מה לעשות לא כל כך הבנתישמתי את הקבצים בדיסקט מה עכשיו:Save that BIOS 1. With the floppy you created still in your drive, restart your computer and let it boot off of the floppy Note: If the computer just loads Windows like normal, you may need to go into your computers bios and set the floppy drive to be your first boot device. Consult your motherboards manual for more information. 2. Type Nvflash b biosback.rom (without quotes) and hit enter.3. Nvflash will now save your bios to the floppy. 4. When its done, remove the floppy and restart your computer.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר לא יודע למה הטמפרטורה לא מופיעה אצלילמה אני לא מצליח לסדר את זה (דרך הביוס וכו')אולי עשיתי משהו לא בסדרשנכנסתי זה כבר היה על ה-FLOPPY עשיתי ריסטהכנסתי ת'דיסקט רשמתי Nvflash b biosback.romלחצתי אנטר זה נשמר וזהו נכנסתי לווינדוס בדקתי ואין טמפרטורה אולי קשור לדרייברים ?זה ממש מעצבן
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר לא משנה (בקשר לצג טמפרטורה) היסתדרתי תודה על העזרה התחלתי ב-OC כרגע הכרטיס מסך ב-55 אבל מה אפשר לעשות עם השגיאות האלה כדאי או צריך להחליף ספק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.