עבור לתוכן

יצאו ITUNES 5 ו QUICKTIME 7 סופי ל PC!

Featured Replies

פורסם

תודה IceBreak,ה quicktime 7 הזה עניין אותי מזמן אבל לא רציתי להוריד גרסאות beta כלשהם,מעניין איך זה יהיה.

פורסם
  • מחבר

מה שנחמד שם, זה שהוספיו את ה H642 ויש עם זה כמה דברים ב HD יפים

פורסם

גועל נפש!!! רק מי שיש לו mac וכרטיס מסך מסויים יכול להשתמש באופציות ה brightness וה color,איזה שטויות.

פורסם

בלי

פורסם

זה לא משנה,אחרי שהוא גומר להתקין אתם יכולים להסיר את ה itunes ....עוד פעם,הגירסה הזו ממש מטופשת,אני ממליץ להשאר עם גירסת 6 עד שיוציאו תיקון לבאג המטופש הזה של ה brightness.

ד"א בדקתי את יכולות ה H.264,דיי נחמד,אבל עוד פעם,quicktime תוכנה שעובדת דיי צולע על PC,הורדתי את הפרסומת של Serenity,רואים סבבה אבל לפעמים יש תקיעות קטנות (1080i).

לעומת זאת שאני רואה סרטי WMVHD 1080i אין לי שום בעיות,זז חלק,ולדעתי האיכות יותר טובה (קשה קצת להבחין אבל פשוט נראה לי כך).

פורסם
  • מחבר

נראה לי הדרישות של WMVHD יותר נמוכות, אך גם אני אם אני זוכר נכון (לא דבקתי אחד לאחד ישר), הם נראו יותר טוב...

הקטע שהקידוד ב H264 גם יותר מהיר אמור להיות, בכל מקרה, כרגיל הם יוציאו כמה גרסאות תיקון

פורסם

אני לא מדבר על ה H.264 עצמו,אלא על דרך הניגון שלו (דרך QT),שמה לעשות,QT היה ויהיה זבל על מחשב PC (ניסיתי לבצע המרה של H.264,והתייאשתי,יותר מדיי זמן,אבל עוד פעם,דרך QT).

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנסות להשתמש גם ב VLC PLAYER, יש לו תמיכה מובנית ב H264 אך לא נראה לי שהם סידרו את בעיית ה AUDIO עדיין של קבצים מ QT7...

פורסם

דווקא האודיו עובד,אבל הסרטון נתקע.

פורסם
  • מחבר

אתה משתמש בVLC האחרון ? לי ולרבים (לפחות בסרטים של QT7) ה VIDEO עובד טוב, וה AUDIO לא..

פורסם

0.8.2 רואה סרטון פרסומת mov H.264,ב quicktime עצמו זה זז בסדר,ב VLC לא...דווקא אין בעיות עם האודיו.

עריכה:

אין בעיות עם הסאונד כי הוא לא מוגן,ישנם סרטוני QT שהסאונד (ולפעמים גם הוידאו) מוגנים.

פורסם

אני צריך טובה ענקית,אני חייב תגירסה 4.9 של הITUNES כי APPLE ה"חכמה" חסמה את האפשרות להעביר שירים למכשיר שלי (I398) בגירסת ה5,לאלה שתהו אם חיפשתי בגוגל ,אז כן,חיפשתי,מצאתי בנענע אבל זו הייתה גירסה 4.7 :nixweiss:

ובאתר של APPLE הורידו אותה מהורדה (גם מCNET וכו.....) תודה ענקית מראש!!!

נ.ב

או אם יש את ההתקנה של ה4.9 במחשב שיעלה אותה ל

http:www.yousendit.com

שוב תודה :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים