עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן המפרט שלו הוא:לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ. מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ. 512 זיכרון SDRAM

וחיבור של כרטיס מסך AGPX2 עד עכשיו היה לי כרטיס מסך GE-FORCE MX 440 64 DDR והחלטתי לשדרג אותו מכרתי את הכרטיס ב100 שקל.

אז הזמנתי כרטיס מסך ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT של חברת GIGABYTE והיום הוא הגיע אז הלכתי להתקין אותו והמתקין מנסה להתקין אבל החיבור בAGP לא מתאים בגלל שמהחשב שלי ישן. עכשיו הוא הביא לי בינתיים GEFORCE FX 5500 256MB 128 BIT והוא דווקא התחבר לי והוא עובד בסדר אבל אני עדיין לא מרוצה כל כך. המתקין אמר לי שיש לי לחשוב עד מחר אם לא אני יקבל את הכסף חזרה. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי למחשב שלי? רציתי ללכת על חברת ספיר של ATI RADEON 9550 256MB 128 BIT האם הכרטיס הזה התחבר לי למחשב? אם לא על איזה כרטיס אתם ממליצים? ואיזה חברה עדיף ספיר או GIGABYTE תודה רבה לעוזרים זה דחוף לי כי אני מתכוון לקנות מחר

פורסם

פשוט תבדוק בחנות...

אבל בנינו נראה לי שה5500 גם מספיק בשבילך מכיוון שהמחשב שלך ישן

פורסם
  • מחבר

לGEFORCE FX 5500 יש מאורר על הכרטיס ואני מעדיף צלעות קירור והוא גם נחשב כרטיס ישן מאוד יש למישהו מושג למה הATI 9550 של חברת GIGABYTE לא מתחבר לי ללוח אם למרות שזה AGP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים