פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אני מתכוון לקנות את הלוחGA-8SRX 645DDR/478+SBשל GIGABAIT בקצת יותר מ ארבע מאות שקל ואני תוהה האם הוא טוב וכדאי לרכישה.יש לו 5 סלוטים לPCI והוא תומך בDDR 333.גולשים נכבדים תחוו את דעתכם
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אם אתה משתמש פשוט (אחד שלא מתעסק עם החומרה שלו כל הזמן) - הוא יהיה מעולה בשבילך.והמחיר מעולה גם כן.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים לוח סביר במחיר מעולהאני מניח שהוא ייתן לך כל מה שתצטרך ממנו בצורה יציבה למדי
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר או קי דבר ראשון תודה... יש לי עוד כמה שאלות לתגובות שלכם:******************************************************************1.biodome כתב:אם אתה משתמש פשוט (אחד שלא מתעסק עם החומרה שלו כל הזמן) - הוא יהיה מעולה בשבילך.******************************************************************שאלה: למה אתה מתכוון כאשר אתה אומר "אחד שךא מתעסק עם החומרה שלו כל הזמן"???******************************************************************2.The Grey Matter כתב:מתכנן אוברקלוקינג? ******************************************************************שאלה: כנראה, האם הלוח יתנהג טוב אם אני יעשה אוברקלוקינג?******************************************************************3. שאלה: אני מתכוון לקנות גם מעבד פנטיום 4 2 גיגה הרץ וכרטיס מסך גיפורס 4 ti4200 128 DDR, האם הלוח ממומלץ והאם הוא ינצל את את שתי הרכיבים עד תום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.