עבור לתוכן

דיג (כן דגים...) מי למה ואיך?

Featured Replies

פורסם

פעם דגתי באיזה חוות גדים

לא תפסנו כלום

בטח בגלל שישבתי שעה ולא 40 שעות כמו המקצוענים

קיצר משמעם רצח

תפסתי ת mp3 והתחלתי למקסס סקטזי בדיוק שההיה i am the supervizor get the taxi number

תפסתי דג

קיצר קח mp3 עמוס בכול טוב ותהיה בריא :D

פורסם

אני אוהב דייג :)

רק שבארץ זה לא כמו בחו"ל, מקום טבעי עם דגים זה נדיר, וגם כשיש זה מאוד סודי - חחח אני רציני!

הדייגים המנוסים שומרים את זה בפורום סגור את המקומות האלו.

לפני חודש הלכתי עם חבר של אבא שלי לדוג באיזה מקום ליד עפולה נראה לי - היה נחמד, אבל לא יותר מדי דגים.

הוא הזכיר לי איזה אתר שקוראים לו פיש נט נראה לי חח, חיפשתי ולא מצאתי.

פורסם

I know that nasty ass fishfarm! There are like 400 people and a tiny puddle of mud with 4 fish in it, no wonder you didn't catch shit. I sat there for 6 hours like a moron, eventualy I just caught some tiny fishies with my hands and brough a few home and raised them till they were big enough and I given them to friends who got a small artificial fishpool in their backyard in the moshav.

פורסם

I know that nasty ass fishfarm! There are like 400 people and a tiny puddle of mud with 4 fish in it, no wonder you didn't catch shit. I sat there for 6 hours like a moron, eventualy I just caught some tiny fishies with my hands and brough a few home and raised them till they were big enough and I given them to friends who got a small artificial fishpool in their backyard in the moshav.

כן המקום מעאפן, אבל כן תפסתי 2 דגים :)

פורסם

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל הפעם אני עם בולסקי :smile1: .... למי יש כוח לקרוא את זה ועוד על דגים ? זה לא שיש לי בעיה עם אנגלית אני קורא שוטף אבל רק התעוררתי ואני בקושי פותח את העניים עוד

למרות שאני מאוד אוהב דגים יש לנו מסורת במשפחה מאז שאני זוכר את עצמי שכל ערב שבת בקידוש אוכלים דגים ...

נ.ב טוב אז אף אחד לא אמר את זה עדיין אז... דייג אוהב דגים ?

פורסם
  • מחבר

אחלה אתר!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים