עבור לתוכן

PRINT SCREEN

Featured Replies

פורסם

שאלה חשובה אני רוצה לצלם את הביוס או משחק און ליין איך עושים את זה ?

דף אינטרנט למשל אפשר עם ה PRINTSCREEN ומה האופציה האחרת ?

- תודה -

פורסם

בשביל לצלם את הביוס, תשיג מצלמה.

פורסם
  • מחבר

אתה רציני או שאתה מסתלבט ?  :'(

אוף ראיתי פה מישהו שצילם את הביוס בצורה ברורה מאוד שכחתי את הניק שלו מבאס :kopfpatsch:

גם תמונות מתוך משחקים הוא פיזר שהוא צילם אישית :'(

פורסם

רציני

משחקים אפשר לצלם עם PRINT SCREEN או תוכנות יעודיות (אני חושב ש FRAPS עושה את זה)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם הפרינט סקרין אין נאדה !

לא מגיב :'(

ביוס אין מצב לצלם בעזרת תוכנה ?

פורסם

אם פרינט סקרין לא עובד, בדרך כלל יש כפתור יעודי בתוך המשחק

פורסם

א) מה הקשר לפורום מפרטי מחשב

ב) איך אתה רוצה לצלם ב BIOS תמונה ? איפה אתה בדיוק רוצה לשמור את התמונה לתוך ההארד דיסק ? איך בדיוק, המערכת הפעלה לא עובדת, אז אין לך בכלל גישה לנתונים בשביל לשמור אותם...

ג) אכן, יש משחקים שאי אפשר לצלם, ואז יש תוכנות כמו FRAPS בשביל זה..

פורסם
  • מחבר

הורדתי FRAPS זה מן ריבוע שרשום שם GENERAL FPS MOVIES SCREENSHOTS לא מצליח לצלם איתו

פורסם
  • מחבר

אני עושה הכול כמו שכתוב נראה לי שזאת תוכנה "חינמית" להוריד בלי כסף אבל יש ק'ץ יש שם רגיסטר וצריך להירשם ולשלם בשביל לקבל את השירות.

יש מלא תוכנות כאלה כמו אנטי וירוס "חינמיות" שנותנות לך לעשות סריקה ושאז היא מגלה 20 וירוסים אתה בא ללחוץ DELETE הוא שולח אותך להירשם קודם.

:'( :'( :'(

פורסם

פרינט סקרין אפשרי בתוך משחק ושמירת תמונה שלו מאוד פשוטה.

לוחצים על כפתור הפרינט סקרין>צייר>לוחצים באותו זמן על CONTROL V>קובץ>שמירת תמונה בשם (מומלץ לשמור על פורמט JPEG).

פורסם

ב) איך אתה רוצה לצלם ב BIOS תמונה ? איפה אתה בדיוק רוצה לשמור את התמונה לתוך ההארד דיסק ? איך בדיוק, המערכת הפעלה לא עובדת, אז אין לך בכלל גישה לנתונים בשביל לשמור אותם...

עד כמה שאני יודע פרינט-סקרין לא נכתב ישר לקשיח אלא לראם

יש מין טריק כזה על אפשרות הדפסת הסקרינשוט של הביוס דרך המדפסת אבל אני לא יודע אם זה מה שאתה רוצה

You can use the flashing utility to save the current BIOS into a file or you can use printscreen to print each of the BIOS setup screens. With this method, a parallel printer is required and must be attached to the systems parallel port. A network printer will not work, nor will a USB printer. Within each of the BIOS setup screens, you can press the print screen key on the keyboard (this is actually a BIOS service your calling) and the output of the current screen will be sent to the printer port.

אפשר גם בעזרת שני מחשבים כשאחד מוציא סיגנל TV-out והשני מקבל אותו ומצלם

שוב...אני לא יודע עד כמה זה פרקטי עבורך

פורסם
  • מחבר

פרינט סקרין אפשרי בתוך משחק ושמירת תמונה שלו מאוד פשוטה.

לוחצים על כפתור הפרינט סקרין>צייר>לוחצים באותו זמן על CONTROL V>קובץ>שמירת תמונה בשם (מומלץ לשמור על פורמט JPEG).

עשיתי את זה נאדה כלום אני נכנס לצייר לוחץ CTRL + V ושום דבר לא מופיע .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים