עבור לתוכן

עזרה בקניה של כרטיס מסך 400 שקל

Featured Replies

פורסם

אוקי אנשים אני מחפס לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל כי נגמר הכסך :nixweiss: ואני מעדיף של FX על RADON כי FX יותר פשוט להפעיל חחח

ואם אפשר לקל לינקים של חנוית ממשיות באזור חיפה והקריות כי אין לי אשפרות הזמין דרך האתר.

תודה לכל מי שיעזור

פורסם
  • מחבר

שמע אחי באמת תודה על העזרה ועדיף לקנות 9550 על 5500?

ולא ניראה לי שאני יקנה מהחנות הזאות כי היא סתם לא ניראת לי וזה מגיעה בסקית שכבר נדפקו לי כמה מוצרים בגלל השקית שמורידה את המחיר

אהה ועוד דבר אני צריך של AGP ואל PCI ניראה לי ששכחתי לרשום את זה

פורסם

אחי ה9550 חזק יותר מה5500 ומידת הOC שלו גבוהה יותר...

הכרטיס השני של HIS הוא בקופסא  עם שנתיים אחריות ומה שהכי חשוב זה שהHIS בא עם קירור טוב

אל תדאג קח את הHIS ולא תתחרט  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחי יש מצב אתה מביא לי כתבובת או אתר של חנות ממשית באזור חיפה והקריות כי אני לא יחול לקנות דרך האינטרנט

פורסם

אני מכיר רק את PANDAS ואת KSP אבל אין בהם את המוצרים בPANDAS הSAPPHIRE יקר באיזה 100ש"ח ככה שזה לא שווה..

אם אני לא טועה COMP-IL הם בנתניה

בכול מקרה אחי אני ממש מציע לך את הHIS כי אתה ממש מקבל תמורה למחיר

פורסם
  • מחבר

שמע גבר אני מעוד מעריך את הזרה שלך ואני מאוד רוצה לרנות אותו אבל הבעיה היא שאין לי כרטיס אשרי לשלם אחרת הייתי קונה כבר משהו יותר טוב בהרבה ממנו וגם יותר יקר וגם החנות דיי רחוקה ממנ יזה בתל אביב ואני מחיפה שזה נסיעות עוד 70 שקל אתה מבין אחי

פורסם

זה מה שמצאתי כול חנויות מחשבים ותקשורת בחיפה גבר אני קם מחר ב5:00 אז שיהיה לך לילה טוב ובהצלחה

http://www.local.co.il/haifa/bizIndex_search1.asp?cityId=59&catId=71&submit1=%3CIMG+height%3D22+alt%3D%E7%F4%F9+src%3D%22..%2Fimages%2Fasakim_search.gif%22+width%3D91+border%3D0+name%3Dsubmit11%3E&bizName=

פורסם

הוא מחברה טובה ומוכרת עם שנתיים אחריות...

שווה לקחת אותו אבל לא עדיף לך לגרד עוד 100-200ש"ח בשביל כרטיס יחסית טוב?

עוד יקללו אותי על זה אבל יש לך 9600XT ב500ש"ח של באתר WWW.COMP-IL.CO.IL GIL ALASTOR ו9600PRO של GIGABYTE ב500-+

לדעתי תחסוך עוד קצת אל תדאג.... המחירים נופלים דיי מהר...

תגיד לי מחר מה החלטת,מקסימום

פורסם
  • מחבר

גבר תה צודק אני ינסה לחסך אני יחכה עד שיעברו החגים ונירא אולי יהיה יותר כסף גם למשהו אחר כמו 6200 שאני מאוד רוצה לקנות

פורסם

אחי טוב מאוד שאתה חוסך ככה אתה תקח משהו יותר טוב ולא תצטער עליו אחרי יומיים

ב600ש"ח יש לך XFX GF6600 AGP בKSP

http://www.ksp.co.il/hmain.php

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים