עבור לתוכן

שאלה לגבי ה-Patch של הפורטים ל-XP SP2

Featured Replies

פורסם

אמרו כאן לפני כמה ימים ש-XP SP2 לא מאפשר יותר מ-20 פורטים פתוחים (או משהו כזה) שלא קיבלו עדיין אישור, כדי להילחם בוירוסים ותולעים נראה לי, ושלאחרונה יצא Patch שמאפשר למשתמש לשנות את הערך הזה ולקבוע בעצמו הגבלה, לפי ההעדפה האישית שלו.

השאלה שלי היא האם המגבלה המקורית היא של SP2 או של עדכון מאוחר יותר. ולגבי ה-Patch, האם הוא מותקן באופן אוטומאטי באמצעות Automatic Windows Update או שצריך להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט?

אחרי שה-Patch הזה מותקן במחשב, אז איך משנים את המספר האפשרי של פורטים פתוחים שלא קיבלו עדין אישור?

פורסם

להיפך, הטלאי הזה הוא טלאי לא רשמי של מיקרוסופט...

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לקבל פרטים לגבי הטלאי הזה, מאיפה אפשר להוריד אותו, ואיך מגדירים אותו?

פורסם

קרא בכתבה כאן את החלק של "עידכון ל-SP2". יש לך שם את ההסבר מסודר ועם תמונות..

פורסם

אני לא מכיר את ההגבלה שאתה מדבר עליה

אני מאמין שאתה מדבר על ה TCP CONNECTION LIMIT

קרא בעיון :

יש הגבלה ל SP2 שדובר בה רבות כש SP2 יצא לראשונה

הרבה אנשים לא הבינו מה בדיוק ההגבלה אומרת

כולם חשבו בהתחלה שההגבלה אומרת - 10 חיבורי TCP/IP וזהו, זה כל מה שמותר.

אבל מה שהיא באמת אומרת זה 10 חיבורי TCP/IP לשניה (יחי ההבדל הקטן)

(לצורך העניין , כן זה בערך כמו להגיד שימוש ב10 פורטים, אבל לשניה)

ההגבלה באה לחסום הפצות של תולעים ווירוסים במהירות גדולה מדי, בעצם להאט התפרצויות של חורי אבטחה

(כמו שאתה יודע, וירוסים ותולעים מפיצים את עצמם דרך המון חיבורי TCP/IP מהמחשב שלך למחשב אחרים)

אגב, ה"פתרון" הזה של MS הוא די טיפשי, ההגבלה לא תמנע תפוצה מהירה של וירוסים בכלל 10 חיבורים לשניה זה המון.

ההגבלה הזו הפריעה לחלק מן האנשים, בעיקר בקטע של תוכנות שיתוף

למרות שההגבלה הזו לא כזאת קריטית למהירות העברה בתוכנות הללו, אלא יותר למהירות התחברות למקורות

אם לא תסיר את ההגבלה מהמחשב, אתה לא תרגיש בהבדל כמעט - תאמין לי.

הפאצ' שיצא הוא לא מיקרוסופטי, וכשאתה מריץ אותו יש אפשרות לקבוע כמה חיבורים לשניה להרשות

(50 זה ערך שמספיק לכל דבר, למרות שחלק מהאתרים ממליצים על 1000 ויותר, והאמת שלא יקרה כלום אם תשים מליון, ב SP1 זה בכלל לא היה מוגבל)

יש הוראות שבאות יחד עם הפאצ'

מידע על הפאצ', הוראות,  ולינק להורדה, הכל בעמוד הזה :

http://www.speedguide.net/read_articles.php?id=1497

מקווה שהכל מובן.

פורסם
  • מחבר

אכן התכוונתי ל-TPC Connection Limit של XP SP2.

תודה רבה על הקישורים!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים