פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים טוב תראו אני מאוד יישמח עם ייעזרו לי השאלה שלי היא כזאת יש לי adsl של wow ואני רוצה לפרמט את המחשב.. עכשיו יש לי את כל הדיסקים שצריך אבל אני מפחד לטעות או לעשות משהו לא נכון אז מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בשביל להתקין את האינטרנט מחדש?
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים תרשו בבקשה את שם המודם שלך, ואיזה מערכת הפעלה אתה מתכוון להתקין אחרי הפירמוט.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים אתה מודע לכך שבארץ תמיכה תכנית מהספקית שלך זה דבר ללא תשלום? (למעט התשלום על שיחת טלפון)יותר מהיר, יותר בטוח, יותר פשוט
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים שלום,אם יש לך מודם רשת של בזק-מה שנותר לך זה להתקין את הדרייבר לכרטיס הרשת ואת החייגן(בדר"כ בא עם הסידי של המודם).בחייגן תמלא רק את היוזר והסיסמה שקבלת מהספק.אם יש לך מודם בחיבור usb -תכניס את הסידי שקבלת עם המודם,תתקין את הדרייבר ותתחבר עם החייגן שההתקנה יצרה לך.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר כן יש לי בזק אני מצאתי לזה 2 דיסקים! האם ההתקנה פשוטה או שהיא דורשת משהו מסויים ואני מתתכון להתקין xp ויש לי כבר עכשיו xp ועם זה משנה יש לי pro ואולי אני ייתקין או pro או home editon
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר לא מצאתי כתוב הדגם אבל צאתי גרסא20030611ועוד דבר יש לי גם ראווטר אני צריך להתקין משהו לראווטר מחדש?
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים ראוטר?למה לא אמרת בהתחלה?!במקרה הזה אין לך במה לגעת,כי הכול מוגדר בנתב והוא זה שיוצר את החיבור לאינטרנט.מה שנותר לך זה להתקין את כרטיס הרשת שלך ולהתחיל לגלוש.אם יש לך נתב אלחוטי והגדרת הצפנה,תצטרך להגדיר מחדש אותה בתוכנה של כרטיס הרשת האלחוטי או בשירות wzc של אקספי.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר אתה יכול לתת לי יותר מידע על השירות הזה של ווינדוס ואין לי נתב אלחוטי
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר הדבר היחיד שאני צריך לעשות זה להכניס את הדיסק ולהתקין בפשטות ודרך אגב מישהו אמר לי שאני צריך סיסמא שלי או משהו מה זה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.