פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים טוב אני רוצה לקנות כמה מחשבים ורציתי ב KSP אבל סתם מנפנפים אותי ולא חוזרים אליבחיים לא ראיתי דבר כזה , הם לא רוצים לקוחות ורק אומרים להגיע לסניף ולא חוזרים אליךאו שמטלפנים לסניף ועונה מחסנאי ואומר שיחזרו אליך או פקידה או אחד שאומר מה יש ומה אין או אחד שאחראי על הטלפוניםרק לא איש מכירות שניתן להזמין אצלובחיים לא ראיתי חברה שלא רוצה לקוחות בצורה כזאתאז אני מבקש המלצה לחברה אחרת שאפשר להזמין אצלה בטלפון\או אינטרנטוהיא אמינה ומחירים טוביםויש לה הרבה פריטים כדי שאני יקבל בערך מה שחשבתי לפי האתר של KSPתודה.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים תעבור שוב על חוקי הפורום.www.pandas.co.ilwww.noacomp.co.ilwww.zigzag2000.co.ilwww.logicpc.co.ilבהצלחה.(ועכשיו אני רואה שהגיבו לפניי...נו טוב)
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים לא חושב שתמצא שירות יותר טוב מבגולדטופwww.goldtop.co.ilמומלץפרסום חנויות:חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!כ"כ קשה להמליץ בלי חוות דעת נוספת?
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים אין להביע דיעה על חנויות על גבי הפורום לפי חוקי הפורום.באשר ל-KSP, ביקרת פעם בסניף שלהם? הם בד"כ עמוסים נורא ואין להם זמן להתחיל לענות לטלפונים וגם לטפל באנשים שיושבים מולם. עדיפות למי שנמצא בחנות.טלפונים זה רק אם אין עבודה, או בסוף היום.(עבדתי שם פעם)
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר אין להביע דיעה על חנויות על גבי הפורום לפי חוקי הפורום.באשר ל-KSP, ביקרת פעם בסניף שלהם? הם בד"כ עמוסים נורא ואין להם זמן להתחיל לענות לטלפונים וגם לטפל באנשים שיושבים מולם. עדיפות למי שנמצא בחנות.טלפונים זה רק אם אין עבודה, או בסוף היום.(עבדתי שם פעם)אני ישתדל לענות בלי להפר את חוקי הפורום:ואם הפרתי אותם אז אני מצטער...יכול להיות שזה נכון (שבסניף השירות שונה לעומת הטלפון), לא הייתי בסניף אף פעםאני לא רואה שום צורך להגיע לסניף כשאני יודע מה אני רוצה, וזה כולה מחשב לא רהיט או ספה או מיטה שצריך לחושמחשב , אני יודע מזה..ולכן נראה לי מפתיע שבחנות מחשבים שיש לה אתר שניתן להרכיב בו מחשב לא ניתן בפועל להזמין אותומה עוד שהזמנתי 3 מחשבים והפסידו עליי קניה של יותר מ15,000 ש"ח.וכן מצאתי חנות אחרת מהרשימה שנתתם לי - אני לא אציין את שמה כי זה אסוראבל שם ענו לי באדיבות ומכרו לי את מה שרציתילכן אם KSP לא עושים זאת אז למה הם צריכים אתר עם טלפון , סבבה שיגדירו את עצמם כחנות שקונים רק בסניפיםושלא יפרסמו באינטרנט כי כמו שכתבת אין להם את היכולת לטפל בזה כי בלאו הכי יש עומס בסניף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.