פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים ניסיתי להפעיל את המשחק ZOD שקניתי לפני איזה 10 שניםאבל אני לא מצליח להפעיל את המשחקכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק אני רואה רק מסך שחורלמישהו יש עצות?
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר זה אכן משחק DOSוניסיתי להתקין את התוכנה הזאתוגם ניסיתי להפעיל את המשחק עם DOSBOXעדיין לא עובד..
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים חפש מחשב ישן שיש עליו רק דוס?יש הרבה בעיות עם משחקי דוס, הם מחפשים כל מיני התקנים שכבר לא קיימים, כמו לדוגמא הזיכרון הגבוה שמאז הפנטיום 2 כבר לא קיים במחשבים....
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר אין לי מחשב נוסף בבית אף אחד לא יודע מה צריך לעשות במקרה כזה? פשוט בא לי שטף נוסטלגיה ואני מת לשחק בו :-[
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מה שאני עושה בדר"כ שאני רוצה להפעיל משחקים ישנים (DOS), כמו למשל משחק שולט jetpack וכו'..בגלל שXP לא ממש מאפשר לשחק בהם (נורמלי, אם בכלל).יצרתי start-up disk בפלופי. (מכניסים דיסקט לכונן, לוחצים על הכונן כפתור ימני -> פורמט ובוחרים בstart-up disk).אחרי שהוא יצר את הסטארט-אפ דיסק, אתה שם את הדיסקט בכונן, מפעיל את המחשב מחדש (כמובן צריך שהבוט הראשוןיהיה מהפלופי) ואז הוא מכניס אותך לדוס.עדיף מראש לשים את התקיה של המשחק בכונן בC:\ ואז אין בעיה ישירות להכנס לתקיה, מבלי להתחיל להתרוצץ בין תיקיות, זהמשגע בדוס.פשוט תרשום c:dir *folder name**game*.exeואז זה יכנס לך למשחק ותוכל לשחק נורמלי.רק כאשר תרצה לצאת, תצטרך לעשות ריסט אחרי היציאה וכמובן להוציא את הדיסקטשלא יעשה לו בוט שוב. (אלא אם כן אתה יודע להתחיל את הווינדוס משם, אין לי שמץ איך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.