פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים יש כ"כ נרהנ ואין לי מושג במה לבחוריש את ה-ATP3 , יש קריאייטיב 4.1 , יש של ימאהה, יש של לוג'יטק ועוד ועוד ועוד....תציעו תנמקו למה כדאי ואם יש אז אפילו קישור כדי לראות תמונה שלהם או מפרט
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר מה בדיוק אני אמור לכתוב בחיפוש ?ורו האנשים מבקשים עזרה במשהו מסויים !
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים הצעה נוספת.. היא לעבור בואפן ידני על הארכיון של פורום אודיו, וללכת לפי כותרות מעניינות.או להריץ בחיפוש, המלצות / מערכות רמקולים.לדעתי,אנשים רגילים לקבל מידע שמוגש על מגש.. מה קרה ליוזמה? לחקירה? להשקיע קצת קצת אנרגיה בכדי לבצע את הקנייה הנכונה ואלי ללמוד קצת בדרך?
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים (SP..)באותו מחיר יש גם את הקריאטיב אינספיר 4400, שיותר מצאו חן בעיני מהלוגיטק, תבדוק.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים ללא שום שמץ של ספק האלטק 621.עולים איזה 800 ש"ח והם פשוט רמקולים מדהימים.מישהו (נראה לי טום, או שבאננד קראו להם "קוטלי קליפש").<צונזר. הגזמת לחלוטין, אזהרה אחרונה.>עומר
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים ללא שום שמץ של ספק האלטק 621. עולים איזה 800 ש"ח והם פשוט רמקולים מדהימים. מישהו (נראה לי טום, או שבאננד קראו להם "קוטלי קליפש"). <צונזר. הגזמת לחלוטין, אזהרה אחרונה.> עומר אני תמיד רואה את הדברים המצונזרים אחרי הצינזור...... איזה מרגיז! :veryangry:
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים ללא שום שמץ של ספק האלטק 621. עולים איזה 800 ש"ח והם פשוט רמקולים מדהימים. מישהו (נראה לי טום, או שבאננד קראו להם "קוטלי קליפש"). <צונזר. הגזמת לחלוטין, אזהרה אחרונה.> עומר אני תמיד רואה את הדברים המצונזרים אחרי הצינזור...... איזה מרגיז! :veryangry: Spam Alert אזהרה ראשונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.