עבור לתוכן

ערב טוב לכולם.... אני מבקש המלצה לכרטיס טלוויזיה פנימי

Featured Replies

פורסם

במחיר של עד 250 שקל.... ככה שאפשר יהיה לראות בו גם יס...

תודה רבה לכל מי שעוזר

פורסם

לא קיים

אתה חייב ממיר

השידורים מוצפנים ב-YES

פורסם

יכול להיות שהוא מתכוון לחבר ממיר של יס לכרטיס אז כמעט כל כרטיס יעשה את העבודה...

פורסם
  • מחבר

כן... אני מתכוון לחבר ממיר של יס לכרטיס...

אבל אני רוצה המלצה לכרטיס טוב... ואני ממש לא מבין בתחום הזה אז אין לי מושג מה לחפש.....

אני אשמח אם תמליצו לי על כרטיס :)

פורסם

אז אתה לא צריך כרטיס טלויזיה

אתה סתם צריך כרטיס לכידה

כל ה-Tunner בכרטיס טלויזיה מיותר לחולטין במקרה שלך

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל ביניהם?

ועדיין... אפשר המלצה לאחת כזה?

פורסם

מה ההבדל ביניהם?

ועדיין... אפשר המלצה לאחת כזה?

אני כבר כמה שנים רואה טלוויזיה במחשב (גם עם ממיר של יס), עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן בטירוף של lifeview, הכרטיס שבק בדיוק כשהתכוונתי לקנות מחשב חדש אז החלפתי אותו בכרטיס טלוויזיה הכי זול שהצלחתי למצוא (הפתעה! שוב lifeview), תכלס אתה לא באמת תשתמש בפונקציות של הכרטיס טלוויזיה, ככה שהדבר הכי זול שיש לו כניסת composite (ככה כותבים?) יהיה מספיק טוב, ולמקרה שתהית, לא משנה איזה כרטיס תבחר זה לא ישפיע על איכות התמונה (אלא אם הכרטיס עצמו דפוק; אחד המגעים בו רופף או משהו כזה), איך אני יודע? זוכר את הכרטיס טלוויזיה הישן ז"ל? נתן בדיוק את אותה איכות תמונה כמו החדש (מצויינת)

דרך אגב, הכרטיס טלוויזיה הזה שקניתי )FlyTV Prime 30( בא עם שלט ממש יפה וחמוד כזה, ממש מבאס שאין מה לעשות איתו, אני יודע שזה ממש לא קשור אבל פשוט הייתי חייב להוסיף את זה...

פורסם

כל כרטיס VIVO יהיה טוב

פורסם

כל כרטיס VIVO יהיה טוב

כל כרטיס VIVO היה טוב אם הוא היה קונה גם כרטיס מסך...

בגלל שלפי מה שהבנתי הוא לא, יהיה יותר זול לקנות כרטיס טלוויזיה בנפרד (עניין של 200 שקל בערך)

פורסם

כל כרטיס VIVO היה טוב אם הוא היה קונה גם כרטיס מסך...

בגלל שלפי מה שהבנתי הוא לא, יהיה יותר זול לקנות כרטיס טלוויזיה בנפרד (עניין של 200 שקל בערך)

גם כרטיס 9200 VIVO ישן לא אמור לעלות יותר ממאתיים

פורסם

ואם יש לו כבר כרטיס מסך טוב?

אם יש לך 6600GT אז צקנה עכשיו 9250 רק בגלל שהוא VIVO?

או שכל פעם שיהיה לך בא לשחק תחליף ל6600GT וכיהיה לך בא להקליט תיקח את הכרטיס טלוויזיה?

ולפותח התארד אם בא לך להשקיע יש גם כרטיסים שעושים את הקידוד על מעבד שבכרטיס עצמו וככה אתה מקבל קידוד הרבה יותר מהיר (בזמן אמת+-) אבל כמו שאמרתי זה יותר יקר

פורסם

ואם ואם ואם....

אני אמרתי שכל כרטיס עם VIVO יהיה טוב ולא ראיתי פה שום דבר שסותר את זה?

אתם חייבים להבין שלא רק לכרטיסיי מסך יש VIVO

eHome.jpg

כן, החיבור השחור זה VIVO

וגם יש כרטיסי מסך שמתחברים ל-PCI

אז תעשו לי טובה ובלי שטויות כאלה

או שכל פעם שיהיה לך בא לשחק תחליף ל6600GT וכיהיה לך בא להקליט תיקח את הכרטיס טלוויזיה?

זה פשוט סתם בזבוז כסף לקנות טיונר אבל אם זה יוצא יותר משתלם אז שיהיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים