עבור לתוכן

מי שלומד/למד לפסיכומטרי ויש שיש לו סיכוי לעבור את ה700, או שכבר עבר

Featured Replies

פורסם

שלום, אני לומד לפסיכומטרי בעזרת קורס קידום, המבחן עצמו באוקטובר.

אני לא במצב רע אבל אני רוצה ללכת לעתודה, ואני צריך לזה ציון מספיק גבוה בשביל זה. ויש לי קצת בעיה באנגלית.

סיימתי 5 יחדיות אנגלית, ואני עדיין חושב שאני לא אצליח בשאלות ששם. אני פשוט לא ממש יודע אנגלית, קצת מידי שנים של למידה הביאו לי ידע של דקדוק בלבד, ואין לי אוצר מילים, אז אני ממש מתקשה שם... :s05:

יש מישהו שלמד לזה ויכול לתת טיפים ששונים מ"לך תלמד אנגלית"?

כי זה בערך מה שקידום רוצה... חוץ מכמה טריקים שעוזרים קצת...

:s07:

פורסם

תקרא ספרים.

אין פתרון קסם ללמוד שפה.

פורסם

גם אני תקוע עם הבעיה הזאת

אני בטוח במיליון אחוז שלרמת פתור אני לא אגיע

בחלק בכמותי אני ממש טוב בעברית בינוני ואנגלית ממש גרוע

טוב שאנגלית זה ר ק 20%

דרך אגב יש לי שאלה...

אם נגיד ואני מוציא באוקטובר פתור (למרות שאני לא) ומקבל ציום 600 ובאפריל אני מוציא 700 בלי פתור אז הפתור נשמר או לא?

פורסם
  • מחבר

אני קורא ספרים מידי פעם, קראתי די הרבה פעם, כשהיה לי זמן, ומה שלא הבנתי בד"כ הייתי מבין מהמשפט או אם זה במקרה הכי גרוע, בדקתי במילון, אבל זה לא עוזר לי בפסיכומטרי, כי המילים שם לא ברורות אחת אחרי השניה, לפחות ככה זה בתרגולים :-\

פורסם

תקרא ספרים.

אין פתרון קסם ללמוד שפה.

אני באמת חושב שזה הכי טוב, ואם אתה מתקשה, עדיף שתוכל לשאול מישהו מה משמעות המילים, כדי שתוכל להספיק לקרוא כמה שיותר...

דווקא לי החלק של האנגלית בפסיכומטרי היה הכי קל (וגם קיבלתי את הניקוד הכי גבוה בו)...

פורסם

כמה קיבלת באנגלית?

וכמה בסופי?

הבעיה היא שאין כוח לקרוא ספרים ובמיוחד לא באנגלית

וגם אין זמן

פורסם

אם אתה ממש גרוע באנגלית אז תצטרך להפציץ בעברית וכמותי... זה ממש לא קל...

אתה צריך למצוא איזון ולחזק את האנגלית שלך בכל דרך אפשרית...

פורסם

הציון לא משנה כלכך (באנגלית לא היתה לי אף טעות) :) העיקר שהתקבלתי בסוף לאיפה שרציתי....

וכן, כח זה מילת מפתח... יש כאלו שהלימוד (והרמה הנדרשת) הולך קל, ויש כאלו שפחות... מי שצריך להשקיע יותר ולא יעשה זאת, מן הסתם לא יקבל את הציון המקסימלי...

Moses, אני חושב שהוא שואל איך לחזק את האנגלית... אני בגדול קראתי דברים באנגלית מאז שהייתי ילד קטן, ואני חושב שזה מה שעזר לי בעיקר להצליח... קשה לי לראות איך בתקופה של שבועות בודדים אפשר להשיג שיפור מדהים, אבל אם תשקיע לפחות תוכל לשפר את הסיכויים...

פורסם

אם ספרים משעמם אותך

אתה יכול לקרוא באינטרנט מאמרים על נושאים שמעניינים אותך

נניח אתה מתעניין בחומרה, אתה יכול גם להתחיל להגיב בפורומים של אתרי חומרה שונים בעולם

פורסם

יכול להיות שזה ישמע מוזר, אבל את רוב האוצר מילים שלי למדתי ממשחקי מחשב, ובעיקר את המילים הגבוהות למדתי ממשחקי מחשב.

במשחקי RPG או אסטרטגיה סטייל Warcraft יש בד"כ שפה גבוהה עם כל המילים האלה, אבל תהליך הלמידה של המילים הוא ארוך.

פורסם

אתה לא לבד...

גם אני ככה... הכל למדתי ממחשב...

זאת דרך טובה, למידה אינטרקטיבית...

עדיפה בהרבה על סתם קריאה פאסיבית...

כמה זמן יש לך עד הבחינה ?

פורסם

הבחינה בתשיעי או בעשירי באוקטובר. יש שתי מועדים.

גם אני בקורס קידום תיכון, במבחן אמצע היה לי ציון לא רע, עם 3 טעויות באנגלית, 3-4 טעויות במתמטיקה, ו5 טעויות בחלק המילולי שממש קשה לי לעומת החלק הכמותי והאנגלית.

צריך ללמוד מילים ולתרגל אנלוגיות והשלמת משפטים :\

מה היה הציון שלך במבחן אמצע פותח הדיון?

פורסם
  • מחבר

הציון הסופי שלי באנגלית הוא 86 ב5 יחידות ללא בע"פ - שזה 99

הבחינה בתשיעי או בעשירי באוקטובר. יש שתי מועדים.

מה היה הציון שלך במבחן אמצע פותח הדיון?

במבחן האמצע קיבלתי 63, היו לי 9 טעויות באנגלית.

שיחקתי גם במשחקים, וזה בנה לי אנגלית שאני עכשיו משתמש בה.

ספרים ממש לא משעממים אותי, להפך, אני ממש אוהב, ולא סתם הצעתי לאנשים לקרא את הספרים של הרלן קובן. אם היה לי זמן אליהם הייתי קורא, אבל אני רוצה לומד עכשיו, ואפילו לספרים בעברית אין לי זמן, ואת זה אני אוהב יותר.

פורסם

מז"א פטור? איזה ציונים בערך אני צריך בשביל לקבל פטור מפסיכומטרי (ולהתקבל לעתודה)?

פורסם

אני חושב שמעל 134 בחלק של האנגלית נותן פטור.

אני למדתי אנגלית בעיקר מצפייה ברובוטריקים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים