פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אני חושב שאם מריצים SCAN DISK אז המערכת מבודדת את הסקטורים הפגועים מהמערכת , זהו פתרון זמני שכן הבעיה תלך ותגדל.פתרון אמתי יהיה לחשוב לרכוש דיסק חדש.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים או ליצור את המחיצות מחדש, (כמובן לאחר מחיקתן) בעזרת FDISK.אבל הדבר הראשון שיש לעשות הוא לגלות את הגורם, בכדי לדעת איך יש להתייחס לבעיה ולפותרה.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים ל W.D יש את ה DATA LIFE GUARD TOOLS שמסוגלת במקרה והיא מוצאת סקטור פגום למפות אותו מחדש לסקטור ספייר שנמצא בסוף הכונן ולמעשה להעלים את הסקטור מהשטח הנגיש של הכונן.לא היה לי הרבה נסיון עם דיסקים אחרים אבל כעיקרון יצרני הדיסקים מספקים באתר שלהם את התוכנת הנחוצות.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים יפה חברה לא ידעתי את זה אני תמיד חשבתי שבאד סקטור מצביע על גסיסתו של הארדיסק כל הכבוד באתר הזה תמיד יש מה לילמוד המשיכו כך מאיר
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים לפי דעתי עדיף לגבות החומר להחליף את הדיסק אם יש אחריות ,סקטור פגום הוא כמו סרטן שנוטה להתפשט ולגדול.אפשר לעשות גם lowlevel format כאמצעי אחרון ברוב המקרים זה עוזר קח בחשבון שזה מקצא את חיי הדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.