עבור לתוכן

מה זה RMS?

Featured Replies

פורסם

תיראו תרמקולים האלה:

http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=37749&sog=C-Speakers

עוצמה לערוץ 8 וואט RMS??

WTF? הרמקולים שאני בניתי, הם מוצאיאים הספק של 150-200 הספק וואט .[כן שומעים את זה עד סוף השכונה אבל זה לא מספיק].

ופה יש 8? מה זה עם אני שם פול ווליום באוזניות של ה MICRO שלי שומעים יותר חזק :kopfpatsch:

מה זה RMS ואיך מודדים את זה?

פורסם

גם אני מעוניין לדעת מה זה ומה הבדל בין RMS ל W רגיל...ה W באים ב אלפים ולאומת זטת ה RMS כמה עשרות בודדות...ועוצמה פי 100?!

* אפשר לקבל הסבר בשפה המקומית? תודה.

פורסם

א: PMPO הוא עוצמה רגעית בלבד.

ב: RMS הוא עוצמה אשר נמדדת לאורך זמן ומחושב הממוצע שלה (בערך).

ג: שניהם לא אומרים כלום.

Anatoli.

פורסם

וכמה וואט של המערכת שהבאתי?

פורסם

Its not so difficult to see...

7 channels...

each channel 8W RMS, The subwoofer 24W RMS and the center 20W RMS

Subtotal : 92W RMS

פורסם

לא כמה RMS :kopfpatsch: כמה וואט!

פורסם

אכן :-\

פורסם

וכמה וואט של המערכת שהבאתי?

לא שמת לב ל-ג שמלפניך???

פורסם

זהו RMS ביחידות של וואטים, זה בסדר גמור.

פורסם

א: PMPO הוא עוצמה רגעית בלבד.

ב: RMS הוא עוצמה אשר נמדדת לאורך זמן ומחושב הממוצע שלה (בערך).

ג: שניהם לא אומרים כלום.

Anatoli.

אז מה כן אומר משהו?

פורסם

כלום.

Anatoli.

פורסם

לאנלוטי שלנו פה נמאס להסביר את עצמו כבר... ענינו על השאלה הזאת יותר מדי פה בטוח.

רק כדי שלא תתאכזבו, זה נותן מדד מסויים אם כי לא כל כך מדוייק לגבי העוצמה שהמערכת מסוגלת להפיק. הסיבה שאנטולי אומר שזה לא אומר כלום כי בסופו של דבר רמקולים 15W על מגבר 15W יכולים לתת לכם ווליום מעולה בדיוק כמו רמקולים 150W על מגבר של 100W או כל מספר אחר שאני ארשום פה.

התוצאה שאנחנו שומעים באוזן קובעת ולא המספר שכתוב על הציוד.

והדבר האחרון שצריך לשים לב אליו זה PMPO, וRMS אפשר להסתכל אבל הוא לא זה שיכריע אם המערכת באמת "חזקה ואיכותית".

פורסם

לאנלוטי שלנו פה נמאס להסביר את עצמו כבר... ענינו על השאלה הזאת יותר מדי פה בטוח.

רק כדי שלא תתאכזבו, זה נותן מדד מסויים אם כי לא כל כך מדוייק לגבי העוצמה שהמערכת מסוגלת להפיק. הסיבה שאנטולי אומר שזה לא אומר כלום כי בסופו של דבר רמקולים 15W על מגבר 15W יכולים לתת לכם ווליום מעולה בדיוק כמו רמקולים 150W על מגבר של 100W או כל מספר אחר שאני ארשום פה.

התוצאה שאנחנו שומעים באוזן קובעת ולא המספר שכתוב על הציוד.

והדבר האחרון שצריך לשים לב אליו זה PMPO, וRMS אפשר להסתכל אבל הוא לא זה שיכריע אם המערכת באמת "חזקה ואיכותית".

סוף סוף תשובה עניינית תודה רבה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים