עבור לתוכן

עשו כוסית משמנה? או שמנה מכוסית?

Featured Replies

פורסם

איך אפשר לדעת מהי תמונת המקור??!?!?!?? האם היא הייתה כוסית או שמנה לפני הפוטושופ?

beforeafter3re.th.jpg

פורסם

חח אין לי מושג איך אפשר לברר

אבל זה נראה יותר אמיתי כשהיא שמנה לפי הצבע עור גם, הימני נראה מלאכותי מבחינת זה...אבל לא יודע אני יכול להיות טועה..

פורסם

דווקא אני חושב שהימנית היא המקורית

פורסם
  • מחבר

דווקא אני חושב שהימנית היא המקורית

וסיבתך היא ?! :s07:

פורסם

השמאלית היא המקור והימנית היא העריכה (ואגב, היא ממש לא כוסית, אפילו מכוערת.)

על סמך מה?

א) מים. תסתכלו על המים שנוטפים מהגוף ואיך בתמונה הערוכה הם נעלמו.

ב) תסתכלו על הלובן של המרצפות בתמונה הערוכה לעומת הצהיבות שלהן בתמונה הרגילה

ג) פרט מסגיר אחר הוא המרצפת העליונה ימנית (או השניה מימן, לא זוכר. P:) רואים שיש עליה "ארטיפקט" שכזה.

וכו וכו.

פורסם

השמאלית זאת המקור

כי היא "קצת" פחות שזופה ימנית (פוטושופ) :smile1::screwy:

פורסם

השמאלית זה המקור.

פורסם

חח רק משה ואחד אני רוצה לדעת...

מי זו? דוגמנית או משהו? או סתם עשו ממנה ככה...

פורסם
  • מחבר

אז כולנו מסכימים שהשמאלית היא המקור.

אך הועלה לי פרט מעניין... לבחורות עם שומנים לא רואים את העצמות..... ולזו רואים...

מה גם שאם היא הייתה נראית כמו שהיא נראית בצד שמאל... אתם חושבים שהיא הייתה מסכימה להצטלם בפוזה כזאת?!

פורסם

ואם היא הייתה נראית כמו זו בצד ימין, היא הייתה מסכימה שיעשו כזה דבר לגוף השזוף שלה? :smile1:

פורסם

זה פרדוקס :o

פורסם

ברור שהרבה יותר קל להוריד קמטים וכתמים מאשר לשים אותם.

בתמונה הימנית יש פחות פרטים, בייחוד באיזור הראש (יש קבוצות שיער דקות שלא נמצאות שם)

באיזור בין הראש ליד נראה כאילו השיער הוזז יחד עם היד (כדי להצר אותה)

והמים בין הרגלים - הגיוני למה הורידו אותם :lol: ולשים אותם שם זו עבודה קשה באמת.

פורסם

ההוכחה הראשונה שקפצה לי לראש זה הרגליים.

פשוט "חתכו" את קו השומנים לאורך כל הגוף כאילו סוג של CROP (אין לי מושג איך קוראים לזה)

או שאולי בעצם אני זוכר זה אחד הכלים של הפוטושופ..LEASH יכול להיות?

פורסם

ב"הוכחות" לא נתקלתי, אלא רק ב"עדויות", ונראה לי שמישהו מקצוען באמת יכול גם לעשות את הכיוון השני.

העבודה כאן היתה קצת יותר עדינה מ"לחתוך" קטעים, אלא נעשו הזזות ומתיחות (למשל עם פילטר liquify)

אפשר לראות שיש קטעים קטנים מהרקע שנמצאים קרוב לגוף שהוזזו (כמה טיפות מים מתחת ליד, שיער שנמצא בין הראש ליד השניה, ...)

פורסם

עבודה מעולה

אבל השמאלית היא כמובן המקורית בעיקר בגלל הצבעים שנראים ערוכים לגמרי בימנית, וכל שאר הסיבות שאמרו פה.

וגם- הפופיק, אם הימנית היא המקור זה לא הגיוני שהגדילו אותו לגודל שלו בשמאלית ושהוא ישאר באיכות כזאת.

בעצם האיכות של הימני נמוכה יותר משל השמאלי, כנראה בגלל המעיכה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים