פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים ליד בנות אני מוציא את זה לאט ובטוח כדי שלא ישמיע רעשכשאין בנות שאני מכיר ואכפת לי מהן באיזורכמה שיותר חזק יותר טובופעם אחרונה שיצא לי חזק זה היה בכיתה י' כשהייתי בכיתה עם דלת סגורה, הבאתי אותו כמו שצריך והרכז שהלך בחוץ ליד הכיתה נכנס לבדוק מה קרה
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים בבית ליד בני המשפחה אני אפילו מחבר מנגינות די נעימות, אבל ליד אנשים זרים בחיים לא זה פשוט דוחה ומגעיל כשעושים את זה ליד מישהו שלא מכירים ביום-יום. וואי הזכרת לי משהו שהייתי עושה פעם כשהיית נוב קטן ולמדתי לעשות גרעפסים... ההורים שלי תמיד מספרים לי עד היום שכשהייתי הולך איתם למסעדות או סתם לאכול פיצה תמיד הייתי מזמין קולה ובסוף הייתי תוקע גרעפס כזה חזק!!! ועוד בציבור!!! :lol: היום גם אם תשלמו לי אני לא תוקע גרעפס בפיצריה
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים עוד שאלה שרק שגיב יכול לחשוב עליה אני תוקע גרעעעעעעעעעעעפס רק ליד החבר'ה שלי, ליד השאר לא נעים יש גבול לכמה שבן אדם יכול להיות חסר טקט.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר עוד שאלה שרק שגיב יכול לחשוב עליה אני תוקע גרעעעעעעעעעעעפס רק ליד החבר'ה שלי, ליד השאר לא נעים יש גבול לכמה שבן אדם יכול להיות חסר טקט. שגיא, אני מבקש. גגגגגגגגרררררררררררררררררררררררררררררעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפססססססססססססס!!!!!! אוווווווווווווווווייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!! :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.