פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים שאלה: אז כיצד אתם נופחים מהפה (תוקעים ברעקס למאותגרים)?... האמת שבדרך כלל אני פשוט לוחץ בכוח על דוושת הבלם
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים יאבל, אבל יכול להיות אבל אבל שהבחור באווטר שלך בעצם תוקע איזה אחת תוך כדי טביעה?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים בבית ליד בני המשפחה אני אפילו מחבר מנגינות די נעימות, אבל ליד אנשים זרים בחיים לא זה פשוט דוחה ומגעיל כשעושים את זה ליד מישהו שלא מכירים ביום-יום.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים :lol: ^^^^ אחד הדברים הכי אהובים עלי זה לראות איזה סרט טוב (עדיף איזה קומדיה שחורה קורעת) עם חברים תוך כדי שתיית בירה\קולה ובליסת פופקורן זה להביא גרפסים עם כל זה .... זה פשוט חלק מהכיף אך כמובן שזה תלוי עם מי אתה נמצא ובאירוע
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אני יודע שזה לא קשור אבל זה שלפני אמר "קומדיה שחורה" ונזכרתי בסרט שנקרא באנגלית "Dont Be A Menice In South Central While Drinkn Your Juice In The Hood" ובעברית "אל תהיה נודניק" וזה הסרט הכי מצחיק עליי אדמות ... זה סרט שצוחק על כל הסרטים של ה"כושים בשכונה" קשה להשיג אותו בארץ בספריות אבל שווה :lol: :lol:
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אני יודע שזה לא קשור אבל זה שלפני אמר "קומדיה שחורה" ונזכרתי בסרט שנקרא באנגלית "Dont Be A Menice In South Central While Drinkn Your Juice In The Hood" ובעברית "אל תהיה נודניק" וזה הסרט הכי מצחיק עליי אדמות ... זה סרט שצוחק על כל הסרטים של ה"כושים בשכונה" קשה להשיג אותו בארץ בספריות אבל שווה :lol: :lol: חחחחחחחחח הוא באמת מצחיק
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים When I'm with me mates, I do it loud and proud, we even compete sometimes (and I always win), but when I'm in higher company (friend's parents, employers, etc...) I'm sorta letting them out the nose so it won't make a noise.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.