עבור לתוכן

האווזים ניצחו את ישראל כץ: הפיטום ייפסק

Featured Replies

פורסם

בוא ננסה לפטם אותך, תגיד לי איך תרגיש שהכבד שלך בקושי יתפקד יהיה מוגדל ומצולק.

ובאמת, לא רציני למדוד STRESS לאווזים...

ומי אמר שהם לא סובלים?

הם סובלים בגלל שמפטמים אותם, הם נשחטים, אבל אחרי סבל איום (צינור תקוע לך ישר לקיבה (O_o)

• תגובות 76
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שאתה החלטת שהם סובלים, אחרים החליטו שלא, ופיתחו אמצעים כדי להוריד למינימום את הסבל באמצעות מזון מיוחד וצינוריות שלא פוגעות באווז

אני מסכים, זה לא הדבר הכי נעים בעולם, אבל אנחנו פאקינג אוכלים אותם, אתה רוצה שכל אווז יקבל אחוזה?

פורסם

אני בשוק מכל התגובות של האנשים כאן שכן מצדיקים פיטום אווזים ........

שוק טוטאלי פשוט !!!!!!!

אתם בישבילי פשוט כמו יצור דומם שחיי בעולם על תקן עציץ !!!.....בלי רגשות בלי כלום ! אתם פשוט חיים .

ליטפתם פעם כלב ? חתול ? חיה כל שהיא ? אתם בטח מהאנשים שבכיתה ד צחקו ונהנו כשהפסיכופט של הכיתה תפס חתול מהזנב וזרק אותו באויר 10 מטר....

אני מרחם עליכם , רובוטים .

אני מקווה לפחות שהתגובות שכן תומכות בפיטום באות מילדים בני 14 ומטה שעוד לא גדל להם כנראה המוח והלב .

פורסם

איזו הקצנה מגוחכת... בגלל שאני מאמין לטענות המגדלים שהאווזים לא סובלים מכאבי תופת בלתי נסבלים אז אין לי רגשות?

פורסם

וכל אותם אנשים שמתנגדים לפיטום הם אוהבי חיות, Tree Huggers, שמעדיפים את האווזים על פני המגדלים? הם רוצים בכוונה לגזול את הפרנסה של 600 משפחות (ד"א לפני שבוע זה היה 400 משפחות לפי טענת משרד החקלאות, פתאום הצטרפו עוד 200 למניין?), להרוס להם את החיים, לצרף אותם למעגל האבטלה ולראות איך הם הופכים לחסרי בית ומחוסרי כל? זאת התוכנית שלהם?

תכנס לאתר המאבק שלהם , ותקרא קצת. אני לא מאמין שהכול שם מפוברק ומזוייף. יש לך שם חוות דעת של וטרינרים ואנשי מקצוע. הכול בולשיט לדעתך? התמונות מזוייפות? מבויימות?

פורסם

כולם פה יפי נפש כשמדובר בפיטום אווזים אבל לארוחת הצהריים אתם אוכלים שניצל.

פורסם

כולם חיים באשליה, במקור כולנו חיות טורפות.

פורסם

כולם פה יפי נפש כשמדובר בפיטום אווזים אבל לארוחת הצהריים אתם אוכלים שניצל.

נו נכון, אוכלים שניצל,

אבל זה לא קשור, אין לי שום דבר נגד אכילת אווז.

גם אין בעיה עם אכילת כבד אווז, אבל לפטם אווזים בשביל להגדיל את הכבד?

זאת התעללות.

אפשר גם למכור כבר אווז ואת בשר האווז (ובגלל שתפגע הפרנסה, אני אפילו בעד פיצוי מסויים שהם יקבלו)

להגיד שפיטום זה לא התעללות זה כמו להגיד שחוקן יום יומי זה לא התעללות,

מה עוד שבחוקן לא מחדירים לך כמויות מזון עצומות ישירות לכבד.

ובסוף אתה מת (או שבוע לפני שאתה מת שוחטים אותך) מכבד גדול מידי שפוגע באיברים חיוניים בסביבה שלו.

פורסם

זה מה שמפריע לך בתהליך? שבסוף הם ימותו ממנו?! חיה שהולכת לשחיטה בכל מקרה?

פורסם

אז מה זה משנה, עכשיו יעבירו את העסק ואת כל האווזים לירדן כמו שעשו בעבר, ושם באמת אין פיקוח על כלום , לא תנאים ולא חוקי זכויות בע"ח..

פורסם

Which part of this law don't you understand? It's not about being a heart-bleeding veggie-hippie, it's about letting those animals have a life without suffering, before they reach our tables and that's not a lot to ask.

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

המילים שלך הם כוסות רוח למת - הם רוצים את הבשר שלהם רך ולא איכפת להם אם האווז עבר התעללות קשה או שעגל החלב לא זז יותר ממטר(!) כל יום חייו. הם לא מבינים שאותם מגדלים ששמים זין על החוק ועל בעלי החיים ישימו זין עליהם אך כנראה שהם בני אדם רגילים שמתעקשים ללמוד זאת בדרך הקשה.

פורסם

נו נכון, אוכלים שניצל,

אבל זה לא קשור, אין לי שום דבר נגד אכילת אווז.

גם אין בעיה עם אכילת כבד אווז, אבל לפטם אווזים בשביל להגדיל את הכבד?

זאת התעללות.

אפשר גם למכור כבר אווז ואת בשר האווז (ובגלל שתפגע הפרנסה, אני אפילו בעד פיצוי מסויים שהם יקבלו)

להגיד שפיטום זה לא התעללות זה כמו להגיד שחוקן יום יומי זה לא התעללות,

מה עוד שבחוקן לא מחדירים לך כמויות מזון עצומות ישירות לכבד.

ובסוף אתה מת (או שבוע לפני שאתה מת שוחטים אותך) מכבד גדול מידי שפוגע באיברים חיוניים בסביבה שלו.

פיטום אווזים זה תעשיה בדיוק כמו לגדל יבול באמצעים מתקדמים, אין שום הבדל

לחלוב פרות 3 או 4 פעמים ביום עד שנגמר להם החלב ואז שוחטים אותם

אתה אוכל דגני בוקר ומעודד תעשיה שלמה של ניצול פרות לסחיטת החלב

פורסם

המילים שלך הם כוסות רוח למת - הם רוצים את הבשר שלהם רך ולא איכפת להם אם האווז עבר התעללות קשה או שעגל החלב לא זז יותר ממטר(!) כל יום חייו. הם לא מבינים שאותם מגדלים ששמים זין על החוק ועל בעלי החיים ישימו זין עליהם אך כנראה שהם בני אדם רגילים שמתעקשים ללמוד זאת בדרך הקשה.

I

'm talking from experience - the beef I eaten here, that was running in green pastures for its 18 months of life and eating fresh green grass and clovers the whole summer, tastes a lot better than that crap that doesn't deserve its name "prime beef".

פורסם

זה מה שמפריע לך בתהליך? שבסוף הם ימותו ממנו?! חיה שהולכת לשחיטה בכל מקרה?

לא, מה שמפריע לי שמהלך ה"חיים" שלהם הם סובלים.

לא שהם מתים מזה, אלא מתים תוך כדי סבל עצום.

פיטום אווזים זה תעשיה בדיוק כמו לגדל יבול באמצעים מתקדמים, אין שום הבדל

לחלוב פרות 3 או 4 פעמים ביום עד שנגמר להם החלב ואז שוחטים אותם

אתה אוכל דגני בוקר ומעודד תעשיה שלמה של ניצול פרות לסחיטת החלב

יש הבדל אדיר בין צמחים לחיות עם כל הכבוד.

תחשוב על בנאדם למשל (גם הוא סוג של חיה אחרי הכל) שמגדלים אותו לצורך הכבד שלו תוך כדי דחיפת אוכל עם צינור ישר לקיבה.

ובחליבת פרות אתה לא מאכיל אותם עד מוות ע"י גרימת סבל עצום שנגרם ע"י קשית ארוכה שדוחפת לך אוכל לקיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים