פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים בשום פנים ואופן זה הורס לי את ההנאה של המשחק ! אני אוהב לשבור את הראש ( תרתיי משמה ) :-\
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר גם אני אוהב לשבור את הראש במשחקים, עצם הידיעה שיש בכלל צ'יטים במשחק הזה מעצבנת אותי לכן אני בכלל אפילו לא מסקרנות שואל מה הצ'יט או איך להפעיל אותו.נ.ב: "תרתי משמע" ;D
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר אף אחד לא הצביע שהוא צ'יטר ברשת בטח כי הוא מפחד שישמרו לו את ה IP או משהו ;D עריכה מאוחרת: המממ... נראה שמישהו הצביע שהוא משתמש בצ'יטים ברשת יש לך אומץ לגלות את עצמך? 8)
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים תראו, בהרבה משחקים אני משתמש בקודם, אבל! לא כאלה של ספוליירים ואני משתמש בשמירות נפרדות, אחת לקודים ואחת למשחק ממש (שבוא אני מתקדם).זה בעיקר בשביל לבדוק דברים, סקרנות גרידא...
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מעניין אם אלה שהצביעו לרוצים אבל לא מצליחים עשו זאת כבדיחה או רק כי הם דיסלקטים
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אני בדרך כלל מצליח לעבור את הסינגל ברמות בינוניות ואז מנסה בקשות... ובמולטי אם אני מריח שמישהו מרמה (אם הוא הרג כבר 20 ב4 דקות והרוב הרגו רק 10-5) אז אני דופק לו קודים בשביל לבדוק אם הוא שם קודים, אז אם אני לא מצליח להרוג אותו עם קודים אז אני מתחיל לצחוק אליו חי חי חי! בדרך כלל אני משחק במולטי של MOHaa וגם במולטי של UT... (שזה דבר נדיר כי אני שונא את המשחק הזה אבל זה המשחק היחיד שיש בו ישראלים...) LUZER GO OUT!!LUZER GO OUT!!LUZER GO OUT!!
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מחבר לא תמיד מי שהורג 20 תוך זמן קצר הוא מרמה. מה לעשות, יש שחקנים טובים כאלה... :-\נ.ב: YOU'RE REALLY LAME.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים לא תמיד מי שהורג 20 תוך זמן קצר הוא מרמה. מה לעשות, יש שחקנים טובים כאלה... :-\ נ.ב: YOU'RE REALLY LAME. כנ"ל :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.