פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מסך דק חדש בשבילי. אני מחפש איכות תמונה.הבעיה היחידה שלי היא שהסאמסונג די מכוער ושמן כזהמה דעתכם?
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר 730 יותר חדש??חבל שהוא כזה מכוער למה הוא כזה שמן??? חחחחחולמה 710T ?? הוא 12 ms וגם יותר ישן
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים ב710T אין שום מריחות ,ואין הבדל בכלל בין 8 ל12.ל710T יש PIVOT וכיוון גובה.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים ל 1750HQ ישנו גם כוון גובה.הוא מסך אלגנטי מאוד בעל תמונה חדה ו 8MSלמה בדיוק צריך PIVOTזה מיועד לעריכה מקצועית כדי לראות דף בצורה טבעית (לאורך)
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים בלה בלה... למה בדיוק צריך PIVOTזה מיועד לעריכה מקצועית כדי לראות דף בצורה טבעית (לאורך)רואים שאתה לא עבדת עם דבר כזה...PIVOT זה דבר מעולה למי שעובד הרבה עם word, ובמיוחד לתכנתים שיושבים שעות מול המסך, ותצוגה בגודל טבעי נוחה לאללה.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים ראית את ה730B במציאות ? או שאתה מסתמך רק על התמונות ? כי הוא הרבה הרבה יותר יפה במציאות מאשר בתמונה שמסתובבת ברשת זו התמונה שאני מדבר עליה..
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר לא ראיתי אותו במציאות. בכמה חנויות אמרו לי שהוא הכי טוב ויותר טוב מה-lg.בתמונה הוא נראה לא משהו ודי עבה לעמות התמונות של ה-lg.והפתורים שלו גם נראים מגעילים
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים ובתמונות שרון נראה רזהאם אתה רוצה לקנות מסך כמו שצריך לך לחנות ותראה אותו ואל תסתמך על תמונות
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים לא ראיתי אותו במציאות. בכמה חנויות אמרו לי שהוא הכי טוב ויותר טוב מה-lg.בתמונה הוא נראה לא משהו ודי עבה לעמות התמונות של ה-lg.והפתורים שלו גם נראים מגעיליםאיזה מחקר בדיוק עשו החנויות??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.