עבור לתוכן

בעיה בתוכנה Kaspersky AntiVirus

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מנסה להכניס קוד רישיון לתוכנה מתקבלת ההודעה הבאה

מישהו יודע מה צריך לעשות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

ההודעה שאתה מקבל נובעת מכך שהגירסה של ההתקנה ישנה יותר ואינה מכילה קובץ עם "רשימה שחורה" של סיראלים לא חוקיים, וכדי שלא יהיה מצב שאנשים ישתמשו בתוכנה עם סריאל לא חוקי, אתה מתבקש לעדכן את קובץ ההתקנה שיכיל גם את הרשימה השחורה.

פורסם

כן, צריך לקנות אותה מהחנות המקומית :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

ההודעה שאתה מקבל נובעת מכך שהגירסה של ההתקנה ישנה יותר ואינה מכילה קובץ עם "רשימה שחורה" של סיראלים לא חוקיים, וכדי שלא יהיה מצב שאנשים ישתמשו בתוכנה עם סריאל לא חוקי, אתה מתבקש לעדכן את קובץ ההתקנה שיכיל גם את הרשימה השחורה.

אוקיי אני רק חשבתי שהיא לא מתקינה בגלל שהסיראל לא חוקי, לא חשבתי שאם נעדכן את הגירסה יהיה אפשר להשתמש בה עם סיראל לא חוקי, מודע הם נותנים במכוון אפשרות להשתמש בגירסה עם סיראלים שהם לא חוקים? ומה ההבדל אם אתה משתמש עם סיראל חוקי או לא חוקי באותה גירסה?

פורסם

סתם לידע כללי- האם kaspersky כולל בתוכו גם firewall, antispam וכו'?

פורסם

תקנה או ש ת**** תתוכנות של norton הן הרבה יותר טובות... מנסיון אני אומר לך

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חזק אתה... יש לך עוד בדיחות ?

פורסם

סתם לידע כללי- האם kaspersky כולל בתוכו גם firewall, antispam וכו'?

גם פיירול וגם אנטי-ספאם.

פורסם

רואים שאין לך מושג באנטיוירוסים :bash:. גם אם היו משלמים לי לא הייתי מתקין אותם :screwy:

פורסם

כרגע האנטי וירוס הטוב ביותר שמיועד לשימוש ביתי ומסחרי הוא NOD 32 .

זה לא אני אומר (למרות שגם אני אומר את זה), זאת קהילת מפתחי האנטי וירוסים והאקרים.

מנכ"ל קספרסקי בעצמו הודה שNOD 32 הוא אנטי וירוס טוב יותר.

פורסם

אולי גם תצרף סימוכין לדברים שלך?

פורסם

איזה הגזמה..

הבעיה העיקרית של הנורטונים היא זה שהם טוחנים זיכרון מערכת וסורקים לאט יחסית את המחשב...

חוץ מזה הם מגלים בערך כמו השאר...

פורסם

זה אחד המבחנים הכי מעוותים שראיתי. הוא מציג תוצאות כמעט הפוכות לכל שאר המבחנים הגדולים.

http://www.nod32.name/NOD32_Awards.htm

אין לי את הציטוט של המנכ"ל בגלל שקראתי אותו במגזין ואין לי כוח לחפש אותו ידנית בכל גיליון עד שאמצע אותו.

אבל אני כן יודע שלנוד 32 יש מוניטין שהולך לפניה שראיתי כאשר התקנתי את התוכנה.

היא תסיים סריקה מקיפה של כל המחשב שלי (בערך 20 ומשהו גיגה בייט) בפחות משבע דקות. היא תסיים בדיקה מקיפה בבפחות מעשר דקות,

היא התוכנה המהירה ביותר בשוק. מה גם שאם נכנסים לאתרים מסוכנים שמנסים לנצל פרצות התוכנה אפילו לא צריכה לבדוק מה הם מנסים לעשות לפני שהיא חוסמת את הגישה של האתר לפרצה ומודיעה על כך. ואת כל הוירוסים שהיא מצאה במחשב שלי היא מצאה אפילו לפני שהספקתי להפעיל אותם. קבצי התקנה, קבצים עם סיומות מוזרות, קבצים מכווצים, כל אלה אינן אתגר בשבילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים