עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב.

מבחינת המפרט אני סגור אבל לגבי כרטיס מסך אני שובר את הראש.  :bash:

אני רוצה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויכולת להפעיל משחקי מחשב (DOOM 3,FAR CRY...)

אני לא מחפש מחשב שיהיה "תותח" או יכולות המהרה, שיהיה טוב ושיתן לי לשחק .....

לאיזה כיוון ללכת, יש מלא כרטיסים, דגמים , כמות זיכרון ומה לא...

כעיקרון אני מתכנן ללכת על מעבד מסוג AMD. אני צודק או שעדיף על |INTEL? יש הבדלים משמעותיים ביניהם?

תודה על העזרה....

פורסם

מה התקציב שלך?

ובבקשה תשנה את הכותרת לכותרת עניינית שאנשים יבינו על מה אתה מדבר

פורסם

מה התקציב שלך בערך לכרטיס מסך?ועוד חודש יש כרטיסים חדשים שיוצאים ויש הורדות מחירים תבוא לפה בעוד חודש ותשאל למה זה קשה לענות לך..

וכן AMD תהיה החלטה נכונה.

פורסם

ztahie, תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה זו לא חידה בהמשכים. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

פורסם
  • מחבר

אין לי תקציב *רק* לכרטיס מסך, התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 למחשב.(ללא מסך וציוד היקפי)

לכן, שאני בונה מפרט מחשב קשה לי לבחור כ.מסך כי אני לא יודע איזה דגם מומלץ ועל פי זה אני לא יודע איך לבנות את המפרט (מה בא על חשבון מה)

בכל מקרה אני חושב שאלך על AMD 3000 Mhz 64 Bit . ההחלטה הזאת שלי נכונה או שכדאי אינטל?

פורסם

זה עוד קצת מוקדם לבנות מפרט אם אתה הולך לקנות רק עוד חודש...

אני יודע שבחודש האחרון לפני שקניתי את המחשב החדש שלי המפרט שלי השתנה 4-5 פעמים בגלל ירידות מחירים והשקות של חלקים חדשים...

לדעתי כדאי לך לחכות קצת ולבקש מפרט בערך שבוע לפני שאתה מתכנן לקנות את המחשב...

פורסם

^^^

בדיוק.

שוק המחשבים משתנה מהר מאוד, חודש נחשב הרבה זמן.

שבוע לפני שאתה רוכש את המחשב, תפתח דיון בפורום מפרטים ויעזרו לך שם :)

פורסם

אין לי תקציב *רק* לכרטיס מסך, התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 למחשב.(ללא מסך וציוד היקפי)

לכן, שאני בונה מפרט מחשב קשה לי לבחור כ.מסך כי אני לא יודע איזה דגם מומלץ ועל פי זה אני לא יודע איך לבנות את המפרט (מה בא על חשבון מה)

בכל מקרה אני  חושב שאלך על AMD 3000 Mhz 64 Bit . ההחלטה הזאת שלי נכונה או שכדאי אינטל?

PowerColor X800GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים