פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים שלום כולם אני רוצה לקנות מכשיר mp3 בתקציב עד 500 שקל חשבתי לקנות את הנגן של sandisk 512 mb עכשיו אני רוצה לציין ש אני עושה ספורט במיוחד הרבה ריצות ככה שאני רוצה נגן קטן ולא כבד האם המכשיר של סאן דיסק שווה את הקנייה? האם יש נגן יותר טוב ממנו בתקציב 500 שקל? לכל מי שיעזור תודה תודה רבה!
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים תקנה כבר את הסנסה למקרה שתרצה להוסיף זיכרוןגם כי הוא בתקציב שלך וג ם כי עוד 20 שקל בשביל אופציה להוספת זיכרון זה די שווה
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אם זה בעיקר לריצה תקנה את הסנדיסק כי האיכותיים יותר כמובן יקרים יותר וחבלשיהרסו בריצה מזיעה נפילות וכו'... הסנדיסק בהחלט מצוין לריצה! יש לו גם תפס לזורעה ונרתיק
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר רונאלדו- תודה רבהd-m-x - אני באמת אשקול זאת אבל נדלקתי על הסאן דיסק הזה חחחחהאם ה סאנסה קטן כמו הרגיל של סאן דיסק?תודה רבה!
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים הסאנדיסק הוא מאד קשה לניווט, לא נוח להשתמש בממשק שלו, כדאי לך את הסנסה...ניתן גם לקפוץ לאתר שמתמחה בנגנים שם יוכלו לעזור לך...www.pvmp3.infoתוכל לקבל את המידע שאתה צריך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.