פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר כן קראתי באיזה מקום שהבאנדל של MSI מגיע עם 700 דיסקים רובום תוכנות ומשחקים מלאים, אבל באנדל הרבה פחות קריטי בשבילי... ה MSI עולה כ80-100 ש"ח פחות מה LEADTEK כל האנשים פה בפורום ממליצים בחום (אולי חם מידי ) על הלידטק בגלל זה רציתי לשאול איך ה MSI
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים חחחח למה הנסיך הפרסי לא יפה? לא שהוא לא יפה (למרות שזה לא מסוג המשחקים שלי) פשוט אתה יודע איך זה...
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אני מיעוט בפורום הזה. יש לי MSI GF6800, שנקנה לפני כמה חודשים.דבר ראשון ואני חשוב הכי חשוב. הכרטיס נפתח בלי בעיות, אין ארטיפקטים ואין בעיות חום או משהו.הקירור שבא עם הכרטיס די מסיבי ויש אפילו ידית קטנה בצד של הHS לקבוע את מהירות המאוור, מבחינת OC אני חושב שהלידטאק יותר טוב גם כי הוא בא ב25 MHZ יותר מהר לליבה ולזכרנות (375, 725).אני הצלתי להגיע עם הכרטיס שלי עם OC ופתיחת צינורות, ל4100 ב3DMARK05 ו 10,000 ב3DMARK03 בהחלט ציוונים מכובדים.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר או כזאת תגובה חיפשתי, משהו שיש לו MSI אגב, לא ידעתי שהלידטק בא מומהר כבר ב25 מגהרץ , אז חידשת לי פה אתה אומר שלא הייתה לך בעיה עם פתיחת צינורות, אבל יכול להיות שסתם היית בר מזל ונפלת על כרטיס טוב דבר נוסף - אם לא איכפת לך לרשום לאיזה מהירויות ליבה וזיכרון הגעת ובאיזה מעלות זה יהיה נהדר נ.ב כמה אנשים ניסו לפתוח צירנות ל6800 של לידטק ולא הצליחו (קיבלו ארטיפקטים, נזלת או חום ושיעול) אם תוכלו לרשום כאן (גם כאלה שכן הצליחו מוזמנים לרשום)
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים או כזאת תגובה חיפשתי, משהו שיש לו MSI אגב, לא ידעתי שהלידטק בא מומהר כבר ב25 מגהרץ , אז חידשת לי פה אתה אומר שלא הייתה לך בעיה עם פתיחת צינורות, אבל יכול להיות שסתם היית בר מזל ונפלת על כרטיס טוב דבר נוסף - אם לא איכפת לך לרשום לאיזה מהירויות ליבה וזיכרון הגעת ובאיזה מעלות זה יהיה נהדר נ.ב כמה אנשים ניסו לפתוח צירנות ל6800 של לידטק ולא הצליחו (קיבלו ארטיפקטים, נזלת או חום ושיעול) אם תוכלו לרשום כאן (גם כאלה שכן הצליחו מוזמנים לרשום) זהו שאני לא זוכר ^^ זה היה לפני חודש חודשיים ועשיתי את זה רק כדי לראות עד כמה הוא מסוגל ולא השארתי אותו בOC כי זה סתם שוחק את הכרטיס. נדמה לי שזה היה 350-360 לליבה 750 ~ 770 לזיכרון. בא עם הכרטיס גם D.O.T (dynamic over clocking technolagy ). שאיתו היו לי כמה תקיעות במשחקים מסוימים כאילו המשחק קפא ואז השתחרר, מאוד מעצבן אני חייב לציין. חוץ מזה הOC אפשרי רק דרך הדרייבים, ז"א ניסתי לעשות OC דרך riva tuner והוא לא עבר את הבדיקה. ( אני חושב שיש משהו בדרייבר של MSI שמפריע כי שניסתי לעשות underclock זה גם לא עבר את הבדיקה ><.) קיצר אני די מרוצה מריץ לי UT2K4 חלק על המקסימום FPS בהגדרות הכי גבוהות כנ"ל BF2. המשחק היחיד שהייתי צריך לשנות את ההגדרות ממקסימום להגדרות בינוניות, היה הdemo של starship troopers שהייתי צריך להוריד בקצת את ההצללות. (המשחק הזה ממש כבד). אם יש לך עוד שאלות האיסיקיו שלי הוא 227565353
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים בבנדל של ה-MSI מקבלים בארץ רק XIII, POP 3D ו-URU, ספלינטר סל 2 משווק בבנדל רק בגרסאות היפניות של הכרטיס (ואם התכוונת לקנות גרסה יפנית, בגרסה היפנית לא מקבלים POP3D)כל שאר התוכנות\משחקים שמקבלים בבנדל הם שטויות.תדר הליבה של ה-NU כפי שהוגדר ע"י nVIDIA הוא 325MHz ולא 350MHz, ותדר הזכרונות הוא 350MHz (או 700MHz אם תרצה)אני אישית הגעתי עם לידטק ל-910 לזכרונות ו400 לליבה עם 16x1.6 בלי ארטיפקטים בטמפ' שלא עוברת את ה65 מעלות במאמץ ובכלל לא זכור לי שהכרטיס עבר אי פעם את ה- 70 מעלות.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר בבנדל של ה-MSI מקבלים בארץ רק XIII, POP 3D ו-URU, ספלינטר סל 2 משווק בבנדל רק בגרסאות היפניות של הכרטיס (ואם התכוונת לקנות גרסה יפנית, בגרסה היפנית לא מקבלים POP3D)כל שאר התוכנות\משחקים שמקבלים בבנדל הם שטויות.תדר הליבה של ה-NU כפי שהוגדר ע"י nVIDIA הוא 325MHz ולא 350MHz, ותדר הזכרונות הוא 350MHz (או 700MHz אם תרצה)אני אישית הגעתי עם לידטק ל-910 לזכרונות ו400 לליבה עם 16x1.6 בלי ארטיפקטים בטמפ' שלא עוברת את ה65 מעלות במאמץ ובכלל לא זכור לי שהכרטיס עבר אי פעם את ה- 70 מעלות. הבאנדל חסר משמעות מבחינתי כפי שציינתי, אם נותנים אז סבבה, אבל זה לא מה שיכריע את הכף, בכל אופן הMSI שאני שוקל לקנות הוא BULKלגבי תדר הליבה, הסתכלתי באתר של לידטקhttp://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=126&lineid=1&act=2וכתוב שם שה6800 מגיע עם 325 לליבה, אז או שהם כותבים לא נכון, או שהלידטקים האלה מגיעים באמת עם 325 וgoldeye התבלבללגבי האוברקלוקינג - סחטיין, זה מתקרב מאוד ל 6800GT מבחינת הקלוק של הזכרונות, עשית את זה עם הקירור "סטוק" של לידטק כן (שהוא נחשב מצויין) ?הייתי הולך על ה6800GT אם היה אפשר להשיג אותו במחיר נורמלי, את ה6800NU של לידטק אני יכול להשיג ב200$ פלוס מינוס שזה מחיר נהדר אבל זו סתם הערת צד.שאלה: הבנתי שיש את ה 6800 בגירסאת 128 מגה ובגרסאת 256 (לפחות של לידטק) כמה "קריטי" ההבדל בכ.מסך הספציפי הזה לדעתכם ?נראה לי שאני יכול להשיג רק את הגירסא של ה 128 אז זה לא כזה משנה כרגע, אבל סתם מעניין לדעת..
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים הפלא ופלא............האתר עשה ביקורת על הMSI שהתלבטת לגביו. הנה לינק: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=msi6800u9.php בהצלחה בבחירה
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים לגבי האוברקלוקינג - סחטיין, זה מתקרב מאוד ל 6800GT מבחינת הקלוק של הזכרונות, עשית את זה עם הקירור "סטוק" של לידטק כן (שהוא נחשב מצויין) ?כן
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר הפלא ופלא............האתר עשה ביקורת על הMSI שהתלבטת לגביו. הנה לינק: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=msi6800u9.php בהצלחה בבחירה תודה, זה לא בדיוק הכרטיס שאני מתלבט לגביו (זה האולטרה הוא "קצת" יותר חזק מה 6800NU ) אבל בהחלט קראתי את הכתבה נראה לי שאני בכל זאת אלך על הלידטק, יש יותר מידי אנשים מרוצים ממנו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.