פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים שלום,רציתי לדעת מה יותר מומלץMSI AGP 6800אוLEADTEK AGP 6800מבחינת ביצועים אני לא מצפה שיהיה הבדל שכן שני הכרטיסים מבוססים על אותה ליבהחשוב לי יותר מבחינת קירור ופוטנציאל אוברקלוק (ופתיחת צינורות אבל זה נראה לי תלוי-ליבה + מזל) , ושקט של האוררורבאנדל - לא רלוונטי לגבי, רק צריך חוטים ל TVOUTמבחינת מחיר ה MSI עדיף על ה LEADTEK בערך ב100 ש"חאודה לכם בתגובות והמלצות.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים LEADTEK AGP 6800 יותר מומלץ. הוא מקורר ממש טוב! יש גם בתמונה בענק: http://www.ixbt.com/video2/images/nv40-3/leadtek-6800-front.jpg [תגדיל.]
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים הleadtek גם ממש ממש שקט, כמעט לא שומעים אותו, בעיקר לא ליד שאר המאווררים שיש לי במארזלא יודע איך זה עם ה6800 הרגיל בAGP אבל זה נראה די דומה לקירור שיש אצלי אז אני מאמין שזה אותו דבר...
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר כן אני יודע שפה בפורום (ואולי גם בכלל) לידטק היא "ה"חברה אבל רציתי אולי לשמוע יותר איך MSI ביחס אליואם שווה להשקיע את ה80-100 שקל הנוספים האלו, מבחינת אחריות לשניהם יש שנתיים וMSI היא חברה באופן כללי יחסית בסדר
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים כן אני יודע שפה בפורום (ואולי גם בכלל) לידטק היא "ה"חברה אבל רציתי אולי לשמוע יותר איך MSI ביחס אליואם שווה להשקיע את ה80-100 שקל הנוספים האלו, מבחינת אחריות לשניהם יש שנתיים וMSI היא חברה באופן כללי יחסית בסדרשווה להוסיף את ה80-100¤ האלה,למי?לMSI, או לידטק?אם זה ללידטק,אז כמובן שכן..MSI לא רעה,אבל לידטק פה לוקח אותה כמו שאתה רואה..כך כמובן שווה להוסיף עוד 80-100¤..
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים הleadtek גם ממש ממש שקט, כמעט לא שומעים אותו, בעיקר לא ליד שאר המאווררים שיש לי במארזלא יודע איך זה עם ה6800 הרגיל בAGP אבל זה נראה די דומה לקירור שיש אצלי אז אני מאמין שזה אותו דבר...הקירור של ה GT זהה לקירור של האולטרא, הקירור של ה 6800 ה "רגיל" דומה אבל דק יותר בחצי.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים בעיקרון אני כל חלק הייתי ממליץ לקחת MSI,מכרטיס מסך ועד כרטיס רשת,החלקים שלהם איכותיים מאוד מה גם שהקירור מעולה . חברה בין המובילות בשוק המחשבים,הייתי הולך על הכרטיס שלה בכל מקרה גם זה היה גיגה בייט או LEADTEK . לא שהלידטק לא יהיה טוב ,הוא מעולה אבל מבחינת איכות הכרטיס לאורך זמן וביצועים הייתי הולך על הMSI אם יש את התקציב(מבחינת אוברקלוק שני החברות לוקחות (לידטק קצת יותר )) אם אני לא טועה גם אתה מקבל באנדל מרשים מאוד עם הכרטיס של הMSI.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אם אני לא טועה גם אתה מקבל באנדל מרשים מאוד עם הכרטיס של הMSI.כן, ממה ששמעתי הוא מגיע עם באנדל עשיר
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים איזה באנדל עשיר בדיוק ? בלידטק קיבלתי את "פנדורה מחר" והנסיך הפרסי... אין לי הרבה מה לעשות עם זה במיוחד אחרי ש...
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים איזה באנדל עשיר בדיוק ? בלידטק קיבלתי את "פנדורה מחר" והנסיך הפרסי... אין לי הרבה מה לעשות עם זה במיוחד אחרי ש... חחחח למה הנסיך הפרסי לא יפה?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים דמואים של משחקים: 1. Praetorians 2. YAGER 3. Heaven & Hell 4. Divine Divinity 5. Etherlords2 6. IL-2 Sturmovik 7. Splinter Cell 8. Black Hawk Down 9. Joint Operations Typhoon Rising 10. Comanche 4 11. American Conquest 12. Commandos 3 Destination Berlin 13. Beach Life 14. Deus EX Invisible War משחקים מלאים: URU XIII Prince of Persia 3D Splinter Cell Pandora Tomorrow תוכנות מלאות: Virtual Drive 7 Professional Version Restore It 3 Professional Version זה בנוסף לכבל S-VIDEO +GPU FAN POWER CONECTOR+DVI/VGA הכרטיס:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.