פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אבל אם אתה מכין בעצמך אתה לא צריך בכלל מכשיר מדידה כי אתה יודע בדיוק כמה אלכוהול הכנסת לשםלא בדיוק, אתה לא "מכניס" לשם אלכוהול. האלכוהול נוצר בדרך כלל בתהליך של התססה, ואז אתה לא בדיוק יודע את האחוז כי הוא משתנה שתלוי בכמה גורמים. אבל עזוב את זה, מה שאני מנסה להבין זה למה את בא בגישה כל כך שלילית? גם להידרומטרים יש רגשות, למה אתה שונא אותם?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר אבל בכל משקה אלכוהולי יש קצת סוכרדיברתי עם אחד מאיזה יקב במרכז הארץ (שמוכרים שם את האלכוהולמטר) והבנתי שהכוונה היא לסוכר שהוסף בצורה מלאכותית, לא זה שנוצר מהפרי. כל זה קשור למדידות של משקל סגולי, זהו העיקרון בעצם של האלכוהולמטר, לא נכנס לזה עכשיו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.