פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים Alchemy is almost right. Don't drink it, give it to a Russian person to take a sip and they'll tell you. Care if it try? I'm Russian.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אלכוהול מתאדה בטמפרטורה דיי נמוכה ככה שאתה יכול להביא את היין לטמפרטורה מסויימת(חפש אותה בויקיפדיה) ואז למדוד כמה נשאר
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים Alchemy is almost right. Don't drink it, give it to a Russian person to take a sip and they'll tell you. Care if it try? I'm Russian. הרגת אותי דריה, אבל מה לעשות, את צודקת
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים ? If we are talking about alcohol, what's you favorite poisonMine : Guinness and Scotch
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אני חושב שסיבוב בצנטפוגה מהירה למשך כ-10 דקות יעשה את העבודה, גם ההצעה של Burton תעבוד יפה.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים ? If we are talking about alcohol, what's you favorite poisonMine : Guinness and ScotchDutch beer
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים You can speak hebrew you know, it's just that I can't type hebrew, that's all.My favoriet? Hard to tell... I got so many.I really like light Weizen (type of wheat beer) and Murphey's.When it's really hot I love me a pint of Radler which is 50% beer, 50% lemonade. Not to mistake with Shendi.When I'm out partying I like to down about 5 portions of schnaps, green/sour apple flavoried.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים חחחח חבר שלי פעם שתה חצי ליטר של שנדי כדי לתפוס ראש באיזה דאנס-בר... אחרי שהוא גומר את הכל ולא מבין לא הוא לא מרגיש שום דבר הוא הולך לברמן לברר מה הקטע של הבירה הזאת אז הברמן אומר לו "מה לא ידעת ? זה חצי בירה חצי ספרייט" חחחחחח איך הוא התעצבן
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר אני שאלתי שאלה רצינית, וכל אחד פה מספר על חוויות השתיה שלו ממש לעניין . נו עכשיו ברצינות... ואל תגידו לי לקרוא על התוית.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אני שאלתי שאלה רצינית, וכל אחד פה מספר על חוויות השתיה שלו ממש לעניין . נו עכשיו ברצינות... ואל תגידו לי לקרוא על התוית. עניתי לך כבר תחפש בעמוד הראשון ואל תתייחס לספאמרים. ככה זה אנשים פה אין מה לעשות
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר עניתי לך כברתחפש בעמוד הראשוןואל תתייחס לספאמרים. ככה זה אנשים פה אין מה לעשותלא הבנתי כ"כ את ההצעה שלך.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אז למה אתה לא שואל?טמפרטורת הרתיחה של אלכוהול היא נמוכה יחסית(משהו כמו 78.3 אם אני זוכר נכון)בקיצור אם תחמם את היין לטמפרטורה הזאת, האלכוהול יתאדה ומה שישאר לך זה יין נטול אלכוהול = אחוז המשקה ללא האלכוהולכל מה שאתה צריך לעשות זה למדוד את כמות הנוזל שיש לך בהתחלה ולחסר ממנה את כמות הנוזל שיש לך בסוף ומה שנישאר לך זה כמות האלכוהול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.