עבור לתוכן

איכות שיר

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה אני לחא כל כך בטוח אם זה קשור לנושא הזה אבל אני מנסה...

אם למשל יש לי שיר שהוא על 192 KBS או איך שלא קוראים לזה ואני רוצה להעלות לו את האיכות ואפילו להעלות אותו ל-VBר

האם יש תוכנה שעושה את זה ואם כן האם אפשר לינק להורדה או את שמה

תודה עידן

פורסם

אתה לא יכול להעלות איכות לשיר

אין בזה שום הגיון

פורסם

זה סתם למתוח את השיר עלפני יותר נפח, כדי "להעלות את האיכות" תצטרך להקליט את השיר בקצב דגימה גדול יותר וכל זה

פורסם
  • מחבר

זה סתם למתוח את השיר עלפני יותר נפח, כדי "להעלות את האיכות" תצטרך להקליט את השיר בקצב דגימה גדול יותר וכל זה

זה יעלה לי את איכות השיר ?

ואם כן אז איך אני עושה את זה ?

עידן

פורסם

אתה לא יכול להעלות איכות לשיר

אין בזה שום הגיון

פורסם

אתה צריך הבנה בסיסית... השירים בפורמט MP3 דחוסים, כי נזרק מהם מידע בשביל לשמור על מקום... אתה לא יכול להחזיר את המידע הזה מתוך קובץ ה MP3... ככה שאם אתה תנסה להעלות את הקצב שלו, תקבל במקרה הטוב את אותו האיכות עדיין (או יותר גרוע)...

אתה צריך להשיג את הדיסק של השיר, ובתוכנה שהופכת אותו ל MP3, לבחור קצב דגימה יותר גדול מההתחלה...

פורסם

אתה לא יכול לשפר את איכות השיר מקובץ ה-192K הקיים שכן אין דרך להוסיף לו מידע שלא קיים.

הנך יכול לקחת את הדיסק המקורי אשר נחשב לאיכותי ביותר (לא הכי איכותי אך מספיק טוב) ולהמיר אותו לקובץ באיכות גבוהה יותר מ-192K.

פורסם

יש תוכנות שמסוגלות לקחת MP3 עם 128KBPS אפילו,ו"להמיר" אותו ל320KBPS אפילו.

אבל אין סיכוי שבעולם שתשמע הבדלים באיכות.

גם , אם תמיר אותו לWAV שזה 1200-1300KBPS ,תופס סתם מלא מקום,ולא משנה שום דבר.

[אני מדבר מניסיון.]

כמו ש IceBreak אמר,

אתה צריך הבנה בסיסית... השירים בפורמט MP3 דחוסים, כי נזרק מהם מידע בשביל לשמור על מקום... אתה לא יכול להחזיר את המידע הזה מתוך קובץ ה MP3... ככה שאם אתה תנסה להעלות את הקצב שלו, תקבל במקרה הטוב את אותו האיכות עדיין (או יותר גרוע)...

אתה צריך להשיג את הדיסק של השיר, ובתוכנה שהופכת אותו ל MP3, לבחור קצב דגימה יותר גדול מההתחלה...

ואני מחזק :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול להוריד מחדש את השיר באיכות טובה יותר

אבל 192 זה מספיק

פורסם

אתה יכול להוריד מחדש את השיר באיכות טובה יותר

אבל 192 זה מספיק

הכל יחסי בחיים..

פורסם

אז תמצא 320 ותוריד

זה לא בעיה

פורסם

אז תמצא 320 ותוריד

זה לא בעיה

אין היום ממש 320.

אולי פה ושם בטראנסים,אבל לא כולם.

דבר שני,זה לוקח הרבה מקום...

דבר שלישי,-אין הבדלים משמועתיים בין 196KBPS,לבין 320KBPS.

האוזן לא יוכלה לשמוע את זה.

פורסם

דווקא יש מלא באימיול שהם 320 KBPS פשוט צריך לדעת מה להוריד ולא להוריד מקאזה שם הכל 128 :-X

פורסם

דווקא יש מלא באימיול שהם 320 KBPS פשוט צריך לדעת מה להוריד ולא להוריד מקאזה שם הכל 128 :-X

סתם תופס מקום יותר מדיי,ושוב-אין ממש הבדלים משומעתיים בין 196KBPS/128KBPS , לבין 320KBPS.

יש הבדלים משומעתיים בד''כ בטראנסים בודדים.

אבל לא בהכרח.

אז לשם מה להוריד כזה דבר גדול שסתם תופס מקום,ואין הבדלים משמעותיים,שאוזן שלנו הרי,לא יוכלה לשמוע..

?

פורסם

אין היום ממש 320.

אולי פה ושם בטראנסים,אבל לא כולם.

דבר שני,זה לוקח הרבה מקום...

דבר שלישי,-אין הבדלים משמועתיים בין 196KBPS,לבין 320KBPS.

האוזן לא יוכלה לשמוע את זה.

ושוב הכל יחסי... זה שאתה לא שם לב להבדל לא אומר שמישהו אחר לא... כל אחד והצרכים שלו...

יש דברים ששווה לשים ב 320 ויש דברים בכלל ששווים ל FLAC, ושוב, זה אישי (וכמובן שזה גם תלוי בציוד)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים