עבור לתוכן

פנטיום 2-3 חי ונושם משחקים ישנים שעדיין לא אמרו את המילה האחרונה !

Featured Replies

פורסם

LEISURE SUIT LARRY

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

LEISURE SUIT LARRY

POLICE QUEST יפה יותר !

יצא לך לשחק בלארי 1 ?

נתקעתי בשלב של המלון ..(אחרי החתונה) .

פורסם
:lol: זה היה כל כך מזמן.... לא היה אחד שלא סיימתי עד וכולל LOVE FOR SAIL חוץ מהאחרון שלקח לו הרבה זמן לצאת והיום אני כבר לא ממש משחק...
פורסם
  • מחבר

אם אתה מסיים את POLICE QUEST 2 אתה מקבל מה שאתה רוצה

זה משחק קשה  :'(

זה יותר אלגברה מאשר משחק.

pq215ia.gif

pq223no.gif

pq27dj.gif

פורסם

א) נראה לי שסיימתי כמעט אם לא כל ה QUEST שיצאו מבית SIERRA....

ב) כמובן שנתקעתי בחלקם, בשביל זה אתה יכול לחפש בגוגל WALKTHROUGH ושם המשחק... (כמובן שבשנות ה 80-90 נאלצתי לחפש אותם ב BBS, ולדלג בין כמה עד שמצאתי)....

ג) אם אתה אוהב משחקי QUEST, למרות שהג'אנר די מת בעשור האחרון, אתה מוזמן לבדוק משחקים כמו SIBERIA, THE LONGEST JOURNEY, RUNAWAY...

ד) אם אתה אוהב QUEST של נוסטלגיה, אני ממליץ בחום על כל QUEST שיצא מבית LUCASARTS

ואכן, JONES היה משחק חביב.

את POLICE QUEST 2 נראה לי ששיחקתי / סיימתי במלחמת המפרץ הראשונה, בתוך בחדר האטום :)

פורסם
  • מחבר

א) נראה לי שסיימתי כמעט אם לא כל ה QUEST שיצאו מבית SIERRA....

ב) כמובן שנתקעתי בחלקם, בשביל זה אתה יכול לחפש בגוגל WALKTHROUGH ושם המשחק... (כמובן שבשנות ה 80-90 נאלצתי לחפש אותם ב BBS, ולדלג בין כמה עד שמצאתי)....

ג) אם אתה אוהב משחקי QUEST, למרות שהג'אנר די מת בעשור האחרון, אתה מוזמן לבדוק משחקים כמו SIBERIA, THE LONGEST JOURNEY, RUNAWAY...

ד) אם אתה אוהב QUEST של נוסטלגיה, אני ממליץ בחום על כל QUEST שיצא מבית LUCASARTS

ואכן, JONES היה משחק חביב.

את POLICE QUEST 2 נראה לי ששיחקתי / סיימתי במלחמת המפרץ הראשונה, בתוך בחדר האטום :)

הקווסטים שהיו רושמים באנגלית את הפקודות אלה הקווסטים הכי מעניינים ומרתקים

למשל OPEN DOOR SIT HANDS UP :smile1:

חחח רלוונטי ל PQ

מ PQ3 זה היה עם חיצים ואייקונים מובנים מבאס :'(

גם בלארי החדש האייקונים המובנים היו במקום לרשום PICK UP להרים חפץ יש ציור של יד מעצבנת .

פורסם

לפי דעתי סתם היה מעיק כל הנושא של ה TEXT... וד"א למרבית ה QUEST הישנם (PQ1, KQ1, HQ1, SQ1 וגם חלק מה "2"), SIERRA עשתה חידוש לממשק העכבר של ה QUEST היותר חדשים שלה, וגם היום יש פרויקטים שהופכים את ה QUEST הישנים למשחקים משופרים עם גרפיקה ומוזיקה יותר טובה...

(אני יודע ש QUEST זה משחקי הרפתקאה)...

אם TEXT עושה לך את זה, לך על אחד מה QUEST הראשונים שהיו אי פעם (הוא לפחות הכי מפורסם משנות ה 70): ZORK, איך אנשים התלהבו ממנו, הוא בעצם יצר את המהפכה....

http://en.wikipedia.org/wiki/Zork

פורסם
  • מחבר

אה..מכיר את זה.

הוא קיבל באיזה אתר שכחתי את שמו ציון 1 מתוך 10  :lol:

זה אתר שהציון הכי נמוך שלי סטיסטית הוא 6-5 .

;D

אה רציתי לשאול אתכם ..

גראפיקה כמו PQ1 או LSL1 זאת בעיה לעשות ?

זה משחק משנת 87 - 88 .

מת לעשות דבר כזה

אוהב את הגראפיקה הישנה מרגישים משחק לא "מציאות" .

הגראפיקה החדשה מציאותית מדי לטעמי תנו לרחף קצת :smile1: .

יש לכם מושג אם איזו תוכנה עשו את הגראפיקה הישנה ?

לא נראה לי שזה כל כך מסובך למרות שהרבה תוכניתנים וגרפיקאים עבדו עליה.

פורסם
  • מחבר

AMD SAN DIEGO מפגין ביצועי סקי :lol:

SKI OR DIE !

skiordie0yd.png

פורסם

בשביל איכות צריך הרבה אנשים, מה לעשות...

בכל מקרה, הנה מצאתי את ה SCI STUDIO, תוכנה שבעזרת תוכל לבנות QUEST משלך בסגנון של SIERRA:

http://www.bripro.com/scistudio/index.php

פורסם
  • מחבר

בשביל איכות צריך הרבה אנשים, מה לעשות...

בכל מקרה, הנה מצאתי את ה SCI STUDIO, תוכנה שבעזרת תוכל לבנות QUEST משלך בסגנון של SIERRA:

http://www.bripro.com/scistudio/index.php

תודה !!!!!! :smile1:

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי ש SIERRA עשו את PQ עם התוכנה הזאת ?

פורסם

לא נראה, אני מניח שהיה להם IN HOUSE DEVELOPMENT TOOLS, אלו תוכנות שאנשים פרטיים עשו בזמנם החופשי בשנים האחרונות...

פורסם

הנושא קצת סטה מהמקור, פותח הת'רד- רוצה לשנות את הנושא למשחקים ישנים (או משחקי קווסט ישנים)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים