פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר כן מארז יפה מזל שנתקלתי בוהוא תוספת של בערך 100 שקל יותר מהסופרנו ומציע הרבה יותרתודה רבה חברה
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים ה WinGO לא מועתק משום דבר עד כמה שידוע ליואף אחד לא מעתיק והמוצר עדיין נראה כל כך דומה למקורטוב.אולי במקום לדבר יותר מדיי,תביא לינק ל"WinGO" , בבקשה?
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים למה?לאיך שה Armor מועתק מה CoolerMaster CM Stacker?מאיך שה TT Beetle דומה בצורה מוזרה לקירור של Asus?בכל מקרה תחפש פעם פירסמו תמונות עם כל ההעתקות של TTוהקטע הוא שה Armor אפילו לא מגיע לחצי מהאיכות של ה Stackerועולה יותרהbeetle לא בדיוק דומה לקירור של ASUS ...זה אותו הדבר ! כל ה"העתקות" שאתה מעלה בכל הזדמנות שניתנת לך ... יש עיצוב כלשהו , ויש יצרנים מסויימים , שמוכרים את אותו העיצוב לחברות שמפיצות אותו .קח לדוגמא את האנרמקס האגדי , 710 , וקח את האנטק 1030 , וקח את הTT הXASER 1000 או איך שלא קראו לו , מאלומיניום ... מה מועתק ממה בדיוק ?אנטק הרי לא מייצרים שום דבר , וגם לא אנרמקס , וגם לא ... מה הפלא ?! TT ! זה שלאנטק יש הטבעה בתוך המארזים made in usa ... עשו לי טובה . אם כבר מדברים על overpriced , אז זה אנטק . אבל לא זאת הנקודה .הARMOR ... לא מגיע לחצי איכות מהstacker - אתה במו עיניך ראית את 2 המארזים ? נגעת בהם ? ראית איכות בנייה ? ואני לא מדבר מתמונות . אז הסטאקר מאלומיניום , זה הופך אותו סהכ לקל יותר , לא לטוב יותר . התכנון הפנימי הוא אותו תכנון שתוכנן על ידי יצרן מסויים ונמכר לחברה זו או אחרת .לצורך העניין , המארז החדש של TT , המפלץ הזה , http://www.thermaltake.com/xaserCase/taichi/taichirmenu.htm ?חיקוי של מה הוא בדיוק ?
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים הbeetle לא בדיוק דומה לקירור של ASUS ... זה אותו הדבר ! כל ה"העתקות" שאתה מעלה בכל הזדמנות שניתנת לך ... יש עיצוב כלשהו , ויש יצרנים מסויימים , שמוכרים את אותו העיצוב לחברות שמפיצות אותו . קח לדוגמא את האנרמקס האגדי , 710 , וקח את האנטק 1030 , וקח את הTT הXASER 1000 או איך שלא קראו לו , מאלומיניום ... מה מועתק ממה בדיוק ? אנטק הרי לא מייצרים שום דבר , וגם לא אנרמקס , וגם לא ... מה הפלא ?! TT ! זה שלאנטק יש הטבעה בתוך המארזים made in usa ... עשו לי טובה . אם כבר מדברים על overpriced , אז זה אנטק . אבל לא זאת הנקודה . הARMOR ... לא מגיע לחצי איכות מהstacker - אתה במו עיניך ראית את 2 המארזים ? נגעת בהם ? ראית איכות בנייה ? ואני לא מדבר מתמונות . אז הסטאקר מאלומיניום , זה הופך אותו סהכ לקל יותר , לא לטוב יותר . התכנון הפנימי הוא אותו תכנון שתוכנן על ידי יצרן מסויים ונמכר לחברה זו או אחרת . לצורך העניין , המארז החדש של TT , המפלץ הזה , http://www.thermaltake.com/xaserCase/taichi/taichirmenu.htm ? חיקוי של מה הוא בדיוק ? מסכים איתך בכל מילה. אגב,-הלינק שהבאת למארז הנ''ל , אני לא חושב שזה חיקוי של אף מארז , כי זה המארז היחדי שקיים בעיצוב הזה שמתלבש על ראידטור+משאבה אם שתי מאווררי 120 מ''מ רצחניים ,וראידטור מצוין נראה. אגב,LiorP23 ,שאתה מגיב פה בפעם הבאה,אל תשכח להביא לינק ל"WinGO".
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים של זהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3562עם שילוב של LIAN LI
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים של זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3562 עם שילוב של LIAN LI מסתבר, בסוף שתמיד יש את מי להאשים. לא דומה לו בגרוש,בכל מקרה..
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אם כבר , הסתכלתי קצת על התמונות , זה בדיוק אותו armor/kandalf עם דלת פנאומטית וקירור מים מובנה , ודלת קצת שונה ...
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים יש לציין לזכות טרמל-דרעק, שהם כלל לא העתיקו את ה-Golden Orb 2 מה-Zalman 7x00, את ה-Rocket מה- RESERATOR1 של Zalman, את ה-Tsunami מה-WaveMaster של CoolerMaster, את ה-Beetle מ-StarIce של ASUS.הם דומים באופן מקרי...
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים יש לציין לזכות טרמל-דרעק, שהם כלל לא העתיקו את ה-Golden Orb 2 מה-Zalman 7x00, את ה-Rocket מה- RESERATOR1 של Zalman, את ה-Tsunami מה-WaveMaster של CoolerMaster, את ה-Beetle מ-StarIce של ASUS.הם דומים באופן מקרי...בדיוק מה שאמרתייש לך במקרה את התמונה עם כל המוצרים שטרמל-דרעק לא העתיקו אלא סתם דומים באופן מוזר?חייזרhttp://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים הbeetle לא בדיוק דומה לקירור של ASUS ... זה אותו הדבר ! כל ה"העתקות" שאתה מעלה בכל הזדמנות שניתנת לך ... יש עיצוב כלשהו , ויש יצרנים מסויימים , שמוכרים את אותו העיצוב לחברות שמפיצות אותו . קח לדוגמא את האנרמקס האגדי , 710 , וקח את האנטק 1030 , וקח את הTT הXASER 1000 או איך שלא קראו לו , מאלומיניום ... מה מועתק ממה בדיוק ? אנטק הרי לא מייצרים שום דבר , וגם לא אנרמקס , וגם לא ... מה הפלא ?! TT ! זה שלאנטק יש הטבעה בתוך המארזים made in usa ... עשו לי טובה . אם כבר מדברים על overpriced , אז זה אנטק . אבל לא זאת הנקודה . הARMOR ... לא מגיע לחצי איכות מהstacker - אתה במו עיניך ראית את 2 המארזים ? נגעת בהם ? ראית איכות בנייה ? ואני לא מדבר מתמונות . אז הסטאקר מאלומיניום , זה הופך אותו סהכ לקל יותר , לא לטוב יותר . התכנון הפנימי הוא אותו תכנון שתוכנן על ידי יצרן מסויים ונמכר לחברה זו או אחרת . לצורך העניין , המארז החדש של TT , המפלץ הזה , http://www.thermaltake.com/xaserCase/taichi/taichirmenu.htm ? חיקוי של מה הוא בדיוק ? מצא את ההבדלים : אותה הגברת בשינוי הדרת(וצבע )
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מצא את ההבדלים : אותה הגברת בשינוי הדרת(וצבע ) הבנאדם צודק אנשים אחד משתמש בהיטסינקים והשני משתמש בקירור מים חוץ מזה ומהצבעים אין הרבה שוני
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים בדיוק מה שאמרתי יש לך במקרה את התמונה עם כל המוצרים שטרמל-דרעק לא העתיקו אלא סתם דומים באופן מוזר? Golden ORB2 VS ZALMAN 7000 WaveMaster VS. Tsunami (אפילו השם דומה Rocket VS RESERATOR1 ARMOR VS CM STACKER ובפינתנו לילדים, מצא את ההבדלים...
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים בפינה לילדים, אחד אדום ואחד כחול :jump1: צדקתי ?! צדקתי!? מה הפרס ? אה אה?!
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים ישר עברתי לעמ' 3לדעתי הסופרנו יפה,אך יש תחליפים טובים יותר בסביבת המחיר שלו
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אני מוצא את המארזים של TT סתם יקרים ובאמת רובן מועתקים ועוד נמכרים במחירים יותר גבוהים פשוט בושה.יש ל TT מוצרים טובים אבל זה רק כי אין לכולם אופציה וכוח לעשות סקר שוק ולמצוא את המוצר המקביל מחברה אחרת... בוא נגיד ככה השם של TT נותן להם יותר כבוד מהמוצרים שלה.החברה הזו פשוט נהפכה למותג ממסוחר היטב ואנשים מעדיפים לזרוק עוד 200 שקל בשביל שזה יהיה "TT"אישית... הדבר היחיד שמצאתי שהם באמת עשו טוב זה ה Big Typhoon ... המאווררים שלהם שיקריים (המיוחד הקטנים יותר) כי 120 גם ככה לא עושים רעש בקושי... והם מעתיקים כמעט כל להיט שהם חושבים שיוכלו לשנות קצת ולמכור ביותר כסף.רק דעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.