עבור לתוכן

ipod שאפל סורר - הצילו את חייו לפני שהוא נכנס למיקרוגל

Featured Replies

פורסם

כי זה באמת מה שיקרה לו ...

שאפל חדש לגמרי . הותקן במחשב , נבדק עם השירות של IPOD , הגרסה האחרונה ביותר . חובר לUSB למשך איזה 5 שעות , כדי לטעון אותו כמו שצריך .

ומשם הסרט התחיל ...

אני מחבר אותו לUSB , ב3 מקומות שונים , הוא מהבהב בכתום , אי אפשר לגשת אליו עם שום תוכנה .ניסיתי ללחוץ לו על כל הכפתורים ( כל ה5 ... ::) ) , לא הכי עזר , ניסיתי לחבר אותו לפורטים אחרים , הנבלה פשוט לא נותן לשום דבר להתחבר אליו . אותי , אישית , זה מטריף , ואין לי שום בעיה לדחוף אותו לתוך מיקרוגל לכמה דקות ולראות עיסה לבנה עם כמה חתיכות מתכת מבצבצות מתוכה אחרי כמה דקות , אבל עדיין , לפני שאני מאבד את הצפון לגמרי , אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לו כדי שהנבלה הקטן כן יעבוד ?

תודה .

פורסם

התקנתה itunes?

פורסם
  • מחבר

בבדאי

פורסם

חיברתה ישיר כלומר לא מקדימה על ישירות מהלוח עם?

פורסם
  • מחבר

כן , המקום הראשון היה מאחור , ואחר כך ניסיתי מקדימה

פורסם

האם הwindows רואה אותו ותנסה להוציא אותו לעשות restart לפתוח itunes ואז לחבר

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל האופציות של ניתוק באמצע , ניתוק על ידי ניתוק נכון מתוך הXP עצמו , ניסיתי את כל הדברים שאני רק יכול לחשוב עליהם .

מה שאני חושד , או שהוא לא פורמט נכון , או שהוא נדפק .

פורסם

בטח יש כפתור ריסט על המכשיר עצמו...

תנסה...

פורסם
  • מחבר

אין לו שום ריסט ... זה שאפל , למען השם !

אררררררר

פורסם

מי שלא יודע מה הוא מדבר, שלא יגיב סתם.

פורסם
  • מחבר

טוב ... הריסט לא בדיוק יצא לפועל , התקלה הזאת מאווווווד נפוצה לנגני apple , במיוחד עם הitunes האחרון .

הישועה באה מכיוון אחר לגמרי , החבר'ה האלה , http://www.redchairsoftware.com/anapod/ , תוכנה הרבההה יותר נוחה , עולה קצת כסף , אבל שטויות , השתמשתי בה עם האייפוד שהיה לי , ועשיתי בשכל שקניתי את הגרסה האוניברסלית שלה , כך שהשאפל עם הanapod עובד חלק , ועם הtunes המקולל לא עובד בכלל ...

גם כן ליצנים , יוצרים כבר משהו , שיסדרו את זה עד הסוף .

אבל תודה על העזרה בכל מקרה .

:xyxthumbs:

פורסם

תכניס למיקרוגל תגיד מה יצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים