פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים כי אני קונה מחשב אם Creative Inspire 5200 (5.1) black ורציתי לדעת אם צריך ליקנות כרטיס קול או שזה מיותר?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים כי אני קונה מחשב אם Creative Inspire 5200 (5.1) black ורציתי לדעת אם צריך ליקנות כרטיס קול או שזה מיותר? כרטיס קול מצויין אין צורך לקנות אחר לדעתי.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אני חושב דווקא שאתה צריך לבדוק מה מציע כרטיס הקול של הלוח לעומת כרטיס הקול של קריאטיבכי ממש לא שווה רמקולים משוכללים בלי כרטיס קול שתומך בטכנולוגיות החדשות ולא רק משמיע קול נהדרכדאי שתבדוק כי אני קניתי כרטיס קול בנפרד מהלוח הזה (קניתי את אותו הלוח) וקריאטיב t7900 ושומעים תותח אז כדאי להשקיע בזה אם כבר אתה משקיע גם ברמקולים
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים Interestingly, the DFI shows extremely poor CPU utilization under DS3D and/or including EAX. We are not sure as to why this may be occurring, but it definitely reinforces the idea that this board is truely bare-bones; one should definitely upgrade to a better sound solution.מהביקורת היחידה בערך שניתן למצוא על הלוח הזהhttp://www.futurelooks.com//?m=show&id=184&page=8
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים ה-OB מצויין ויספיק , מילא אם הייתה לוקח רמקולים בכמה אלפי שקלים...אז אפשר לדבר :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.