עבור לתוכן

קניית מד-חום למחשב.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מד חום כזה, שחכתי מה הביטוי המדויק. לא כזה כמו בפנדה, אלא רק החישן. את השאר אני אחבר לבד.

באזור ת"א עדיף.

עריכה - אפשר גם אתר ברשת שמוכר כאלה. אבל רק את החישן לא כל המכשיר

פורסם

אני חושב שאפשר מד חום לבני אדם !!

אתה צריך לפרק אותו ולקחת את הקצה!!

פורסם

סליחה אבל..... זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי ! :bash: :bash: :bash: :bash:

בבקשה תגיד שזאת היתה בדיחה

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

יש בחנויות רדיושק מד חום דיגיטלי המיועד למדידת חום בבית.

הוא מודד חום בעזרת שני חיישנים: אחד בתוך המכשיר עצמו (לטמפרטורה בתוך הבית) ואחד מחובר לחוט ארוך (לטמפרטורה מחוץ לבית)

אני הנחתי אחד כזה על המארז ואת החישן החיצוני הכנסתי לתוך המארז על ידי קדיחת חור קטן וכך אני יכול לראות מה הטמפרטורה בחדר וגם בתוך המארז.

גודל המכשיר בערך 10X5 ס"מ

המחיר כ 100 ש"ח עד כמה שאני זוכר.

פורסם

סליחה אבל..... זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי ! :bash: :bash: :bash: :bash:

בבקשה תגיד שזאת היתה בדיחה

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ממש לא !!!!!!

תגיד מה מד חום עושה????

יש לו מד טמפרטורה דיגטלית!!!

זה אפילו בא עם צג דיגטלי !!! :nono: :nono: :nono: אני לא יודע אם זה lcd או כזה של מחשבונים ישנים (שכחתי איך קראים לזה משהו עם seven)

בטוח זה אפשר אם זה ההיה מדויק אני לא יודע !

פורסם
  • מחבר

יש בחנויות רדיושק מד חום דיגיטלי המיועד למדידת חום בבית.

הוא מודד חום בעזרת שני חיישנים: אחד בתוך המכשיר עצמו (לטמפרטורה בתוך הבית) ואחד מחובר לחוט ארוך (לטמפרטורה מחוץ לבית)

אני הנחתי אחד כזה על המארז ואת החישן החיצוני הכנסתי לתוך המארז על ידי קדיחת חור קטן וכך אני יכול לראות מה הטמפרטורה בחדר וגם בתוך המארז.

גודל המכשיר בערך 10X5 ס"מ

המחיר כ 100 ש"ח עד כמה שאני זוכר.

חיפשתי קצת באתר, ואכן מצאתי בחדשות מדריך איך לעשות כזה לבד. יש ברדיו שאק חיישן באיזה םחות מ 10 שקל. מחברים לחוט, וזהו. אבל יש בעיה, כי או שזה רק ללוחות אם שתואמים כאלו חיישנים, או שיש דרך לחבר את זה ל LCD, על הראשו אני בטוח, על שהשני לא.

פורסם
ממש לא !!!!!!

תגיד מה מד חום עושה????

זה אפילו בא עם צג דיגטלי !!! אני לא יודע אם זה lcd או כזה של מחשבונים ישנים (שכחתי איך קראים לזה משהו עם seven)

אתה רוצה להגיד לי שמד חום בשביל גוף האדם רגיש מספיק בשביל להראות טמפ של מעבד ומארז :bash: :bash:

אל תצחיק לי את ה ...... :lol:

פורסם
ממש לא !!!!!!

תגיד מה מד חום עושה????

זה אפילו בא עם צג דיגטלי !!! אני לא יודע אם זה lcd או כזה של מחשבונים ישנים (שכחתי איך קראים לזה משהו עם seven)

אתה רוצה להגיד לי שמד חום בשביל גוף האדם רגיש מספיק בשביל להראות טמפ של מעבד ומארז :bash: :bash:

בטח שכן נגיד מה שמד חום מראה זה

26.3

ומה מדים אחרים מראים

פורסם

ממש לא !!!!!!

תגיד מה מד חום עושה????

זה אפילו בא עם צג דיגטלי !!! :nono: :nono: :nono: אני לא יודע אם זה lcd או כזה של מחשבונים ישנים (שכחתי איך קראים לזה משהו עם seven)

קוראים לזה SEVEN SEGMENT וזה לא מה יש במדחומים דיגיטלים (כבר כמעט ולא משתמשים בזה, אולי חוץ מתצוגה של מעליות..).

חוץ מזה יש לך פרק זמן מינמלי בין בדיקה לבדיקה וחלקם גם מצפצפים ולא מדויקים ובקיצור - כאב ראש שלא ממש משתלם.

לבחור ששאל איך קוראים למדחום למחשב - "טרמיסטור".

פורסם

זה לא שהוא לא רגיש מספיק, פשוט יש לו הגבלה של 42 מעלות (נראה לי) והוא נכבה אוטומטית אחרי דקה-שתיים...

פורסם
  • מחבר

זה לא שהוא לא רגיש מספיק, פשוט יש לו הגבלה של 42 מעלות (נראה לי) והוא נכבה אוטומטית אחרי דקה-שתיים...

47 (תקעתי בקפה חם לפני כמה זמן).

ולמה שלא יהיה רגיש מספיק? הוא אמור לתת תוצאה רפואית מדויקת, עם טווח טעות מינימלי ביותר. אתה אומר לי שהוא לא?

פורסם

וכל זה בתכנות זה לו משהו שמרגיש את החום /קור אוקי ועכשיו שהוא יתכנת אותו

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי שום דבר מהתגובה שלך

פורסם

לא הבנתי שום דבר מהתגובה שלך

נכון במד חום של בני אדם יש את הדברים הדרושים אתה מתכנת את הזמן ללא שישמוש את מספר המעלות שהוא יתחיל לעבוד וכו'

אבל יש לו את ה"מוח" וזה מה שהוא צריך הוא יכול לשלם למשהו בעל מקצוע איזה 20 30 שקל אולי בחינם ושהוא "יתכנת" את זה

פורסם
  • מחבר

מה?

אני לא מבין התפקששו לך אותיות או מילים או הניסוח.

אתה אומר שהמד חום הדיגיטלי מתחיל ממעלה מסוימת וצריך לשנות את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים